Haussa päätoiminen junioripäällikkö Hamina – Kotka-alueelle!

22.4.2022


Juniorijääkiekkoseurat Haminan Kiekkoympyrät -80, Kotkan Titaani-Juniorit ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys (KooKoo) ovat harrastajamääriltään merkittäviä lasten sekä nuorten liikuttajia, jonka myötä ne hakevat yhteispalkkauksella päätoimista junioripäällikköä Hamina – Kotka-alueelle.

Haussa olevan päätoimisen junioripäällikön tehtävän on varmistaa seurayhteisön (KY-80, Titaanit & KooKoo) strategian mukainen urheilutoiminta ikäluokissa U8 – U12, vastata Leijona-kiekkokoulun ja luistelukoulun toiminnasta sekä kehittämisestä.

Seurojen urheilutoimen päätoimisena työntekijänä junioripäällikkö osallistuu myös urheiluakatemiatoiminnan aamuvalmennukseen, seurojen erikoisjäille sekä seurojen järjestämille leireille.

Junioripäällikön lähiesimiehinä toimivat seurojen valmennuspäälliköt.

Työ vaatii tekijältään hyviä vuorovaikutustaitoja, sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta luonnetta, johtamistaitoja sekä kiinnostusta seurojen toimintaympäristön ja itsensä kehittämiseen.

Lisäksi junioripäälliköltä edellytetään kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta. Lajiin liittyvä koulutustausta katsotaan myös eduksi.

Valittavan henkilön pääasialliset työskentelypisteet ovat Haminan ja Kotkan jäähallit sekä niiden lähiympäristöt. Työssä ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä.

Hakemus kannattaa jättää heti tai viimeistään tiistaihin 31.5.2022 mennessä, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän mukainen toimi alkaa keskiviikkona 1.6.2022 ja tehtävä on päätoiminen.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen:simo.penttila@pp1.inet.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Simo Penttilä,
puheenjohtaja
Titaani-Juniorit ry

puh. +358  50 553 3709
email: simo.penttila@pp1.inet.fi