Titaanit vahvistuu Werner Vilkillä!

10.8.2022

Viime kaudella muun muassa Ässien U20 SM-miehistössä kiekkoillut Werner Vilkki pukeutuu muutaman vuoden tauon jälkeen taas titaanipaitaan! @ Riku Laukkanen – https://r1kuexposures.kuvat.fi/
Viime kaudella muun muassa Ässien U20 SM-miehistössä kiekkoillut Werner Vilkki pukeutuu muutaman vuoden tauon jälkeen taas titaanipaitaan! @ Riku Laukkanen – https://r1kuexposures.kuvat.fi/

Jääharjoittelunsa viime viikon maanantaina aloittanut Titaanit on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Werner Vilkin kanssa.

Tiiviisti jo kuluvan viikon perjantaina (12.8.) Järvenpäässä miteltävään harjoitusotteluavaukseen Haukkoja vastaan valmistautuva Titaanit on leventänyt keskushyökkääjäosastoaan takaisin kasvattiseuransa sotisopaan palaavalla ja yksivuotisen pelaajasopimuksen allekirjoittaneella Werner Vilkillä.

– Hienoa saada taas yksi omankylänpoika takaisin kotiin – uskon Vilkin olevan erittäin potentaalinen pelimies valtaamaan paikan kärkihyökkäysvitjoistamme, myhäilee Titaanien päävalmentaja Henri Holmström tyytyväisenä.

– Sen mitä olen Werneristä muutenkin etukäteen kuullut ja mitä niin ikään itse muistan hänestä Ässiä vastaan koutsaamistani U17-otteluista, on kyseessä arvoiltaan ja pelityyliltään juuri sellainen kaveri, joka tulee varmasti sopimaan mainiosti joukkueeseemme.

Titaani-Junioreissa kiekko-oppinsa saanut ja edeltävät neljä kautta tien päällä Porissa ja Imatralla viettänyt Vilkki, 19, edusti männäsesongilla kaiken kaikkiaan neljää eri joukkuetta.

Nuorukaiselle kertyi nimittäin syyskaudella pelejä sekä Ässien U20 SM-miehistössä että Karhu HT:n Suomi-sarjajoukkueessa, kun taas keväällä sentterin tontilla operoiva pelimies vaihtoi maisemaa ja kiekkoili pääosan ajasta Ketterän U20 SM-miehistössä sekä käväisi tekemässä myös debyyttinsä Mestiksen Ketterän edustusjoukkueen riveissä.

– Vilkin työmoraalista kertoo mielestäni todella paljon se, että hänet valittiin ulkopaikkakuntalaisena pelaajana liigaseuran SM-juniorijoukkueen kapteeniksi, ”Holle” toteaa ykskantaan.

– Se on myös täysi fakta, ettei sinua oteta Mestikseen pelaamaan, mikäli et ole hoitanut leiviskääsi hyvin omassa juniorijoukkueessasi ja näyttänyt, että oikeasti ansaitset näytönpaikkasi edustustasolla.

Vilkin kiinnityksen ohella Titaanit testaa elokuun ajan viime kaudella kotkalaisseuran U22-joukkueessa torjuneen Pietu Frondeliuksen ja Viikinkien 2. divisioonamiehistössä hyökänneen Jani Karin pelitaidot.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2022–2023!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!