Titaaneille todellinen täsmävahvistus – Kauppinen jatkaa punanutussa!

6.9.2022

Tämän miehen tuuletuksia saavat titaanikannattajat ihastella myös käynnissä olevalla Suomi-sarjakaudella 2022–2023!
Tämän miehen tuuletuksia saavat titaanikannattajat ihastella myös käynnissä olevalla Suomi-sarjakaudella 2022–2023!

Titaanien sisäisen pistepörssin viime kaudella nimiinsä vienyt hyökkääjä Simo Kauppinen on allekirjoittanut yksivuotisen jatkosopimuksen punanuttujen kanssa.

Jääkiekkoilun Suomen Cupista karsiutumisensa myötä harjoittelun saloihin keskittynyt Titaanit vahvistaa hyökkäyskalustoaan todellisella täsmävahvistuksella, sillä kotkalaisjoukkueen edelliskauden pistehai Simo Kauppinen on ruuvannut puumerkkinsä yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Punanuttujen päävalmentaja Henri Holmström on luonnollisesti erittäin mielissään saadessaan kokonaisvaltaisen ja pelitaitavan sekä tasaisesti tehopisteitä takovan hyökkääjän jälleen käyttöönsä.

– Olisimme totta kai Simon puolesta toivoneet, että se steppi ylöspäin olisi jo tälle kaudelle toteutunut, mutta onhan tämä pelkästään meidän kannaltamme katsottuna todella loistava juttu, Holmström makustelee.

– Saamme riveihimme äärimmäisen tunnollisen ja monipuolisen pelaajan, joka ei juuri virheitä kaukalossa tee – lisäksi Kauppinen on tähän sarjaan eittämättä maalintekijä, joita ei koskaan ole joukkueessa liiaksi asti.

Savonlinnan Pallokerhossa koko junioriuransa viettänyt ja viime syksynä Kotkaan sekä Titaaneihin jalkautunut Kauppinen, 23, kohosi heti debyyttikaudellaan punanuttujen tehopelaajien joukkoon, takomalla yhteensä 33 Suomi-sarjan runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa tauluun 37 (14+23) tehopistettä.

Kauppisen jatkamisessa Kotkassa painoi eniten se, että hän yksinkertaisesti näki Titaanit edelleen parhaaksi paikaksi kehittää itseään pelaajana sekä ennen kaikkea urheilijana.

– Todella innostunein fiiliksin palaan takaisin Kotkaan ja titaanipaitaan – entuudestaan jo tuttu ympäristö, joukkuekaverit ja valmennus sekä mahdollisuus kehittää itseäni entistä paremmaksi pelaajaksi sekä urheilijaksi olivat ne suurimmat syyt, miksi nimeni jatkosopimukseen kirjoitin, Kauppinen kommentoi.

– Mitä ”Hollen” kanssa olen ehtinyt jutella, on minulle tarjolla jälleen suuri pelillinen rooli, kunhan sen vain omalla tekemiselläni ansaitsen, joten jo siinäkin mielessä on erittäin mukavaa päästä taas kiinni laadukkaaseen normiarkeen ja alkaa paiskoa hommia yhteisen hyvän eteen.

Kauppisen paluun myötä kotkalaisilla on haussa enää käytännössä yksi puolustaja nykyiseen miehistöönsä, jolla olisi sen seurauksena tarkoitus 16. syyskuuta käynnistyvästä runkosarjasta alkaen lähteä parantamaan viime kauden sijoitusta Suomi-sarjassa.

– Katsotaan ja ihmetellään mitä tuleman pitää sekä luoja meille suinkin vain suo, titaaniluotsi Holmström toteaa.

– Kuten olen jo aiemminkin sanonut, emme ole pelaajamarkkinoiden suhteen laittamassa ovia kiinni, mikäli oikeasti hyviä ja meidän budjettiimme sopivia pelimiehiä tulee tarjolle.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2022–2023!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!