Kotiotteluiden oheispalvelut 2022–2023

13.9.2022


Titaanit tarjoaa perjantaina käyntiin polkaistavan Suomi-sarjakauden 2022–2023 aikana pelattavien kotiotteluidensa yhteydessä tukun erinäisiä oheispalveluita Vaasan Koulunäkki Areenalle saapuville katsojille.

Kuluvan viikon perjantaina (16.9.) Titaanien kotiotteluiden osalta alkava Suomi-sarjakausi tarkoittaa sitä, että punanuttujen kotihallina toimivalla Vaasan Koulunäkki Areenalla on jälleen kerran tarjolla tukku erinäisiä oheispalveluita pelejä seuraamaan saapuville katsojille.
 

STEAM PUB


Palvelee janoisia katsojia Vaasan Koulunäkki Areenalla entisen D-katsomon paikalla, Palvilihan & Chilifactoryn hodarikiskan välittömässä läheisyydessä.

Steam Pub on varusteltu A-oikeuksin, joten tarjolla on sekä mietoja että väkeviä alkoholijuomia, kuin myös alkoholittomia virvoitusjuomia.

Steam Pub avataan aina noin tuntia ennen Titaanien kotiotteluiden alkua ja se on auki noin puoli tuntia otteluiden päättymisen jälkeen.
 

PALVILIHAN & CHILIFACTORYN HODARIKISKA


Palvelee katsojia Vaasan Koulunäkki Areenan B- ja C-katsomoiden kulmassa.

Palvilihan & Chilifactoryn hodarikiskan myyntivalikoimasta löytyy suussa sulavia lihapiirakoita, hodareita sekä maukasta kassler-lihaa, kuin myös muuta suolaista ja makeaa naposteltavaa sekä juotavaa vähän joka lähtöön.
 

VIP –TILA


Palvelee VIP-kausikorttilaisia Vaasan Koulunäkki Areenan sisääntuloaulan vasemmalla puolella sijaitsevassa kokoustilassa.

VIP –tilassa on perinteiseen tapaan tarjolla kahvia ja pullaa jokaisessa Titaanien kauden 2022–2023 aikana miteltävässä kotiottelussa.
 

JUNIORIKAHVIO


Palvelee katsojia Vaasan Koulunäkki Areenan sisääntuloaulan oikealla puolella sijaitsevassa tilassa.

Juniorikahvion myyntivalikoimasta löytyy naposteltavaa ja juotavaa moneen eri makuun.

 

Titaanit pelaa ensimmäisen Suomi-sarjan runkosarjan kotiottelunsa kuluvan viikon perjantaina (16.9.). Kiekko putoaa Vaasan Koulunäkki Areenalla jäähän kello 18:30 ja vastustajaksi asettuu Järvenpään Haukat – TERVETULOA!

 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2022–2023!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!