Kapteenisto selvillä – Paajanen jatkaa titaanikipparina

14.9.2022

O Captain, my captain – rise up and hear the bells!
O Captain, my captain – rise up and hear the bells!

Perjantai-iltana Vaasan Koulunäkki Areenalla Suomi-sarjan runkosarjataistonsa aloittava Titaanit on nimennyt kapteenistonsa. C-kirjain koristaa viime kauden tapaan Petteri Paajasen pelipaidan rintamusta.

Katseensa tiukasti kohti perjantaista Suomi-sarjan runkosarjan avauskoitostaan suunnannut titaanimiehistö luottaa myös kauden 2022–2023 aikana tuttuakin tutumpaan kapteeniin. Punanutussa viidettä sesonkiaan pelaava Petteri Paajanen nimittäin jatkaa edelliskauden malliin C-kirjaimen haltijana.

– Paajanen osoitti viime sesongilla suurta henkistä lujuutta ja esimerkillistä johtajuutta, kun meillä oli joukkueena hieman vaikeampia hetkiä varsinkin syksyn ja alkutalven aikana, toteaa Titaanien päävalmentaja Henri Holmström.

Paajanen, 25, onkin erittäin osuva valinta kipparin rooliin, sillä savonlinnalaislähtöisen puolustajan vyöltä löytyy nykymiehistön tilastoja silmäilemällä eniten titaanipaidassa pelattuja sarjaotteluita, jonka myötä hän edustaa sekä pukuhuoneen että kaukalonkin puolella kotkalaisjoukkueen meritoituneempaa kaartia.

– ”Pete” on kaikkinensa todella särmä kaveri toimimaan pelaajistomme johtajana, kuten myös valmennuksen ykkösluottomiehenä – hyvää ei kannata tässäkään asiassa siis turhaan lähteä vaihtamaan.

Paajasen maestroiman punanuttupumpun varakapteeneina tulevat taasen vaikuttamaan jo edelliskaudella samaa vastuuta harteillaan kantaneet puolustajat Leevi Laine ja Kim Nordström sekä hyökkääjä Tuomas Lyytikäinen.

Täysin uutena titaanikapteeniston jäsenenä puolestaan nähdään hyökkääjä Simo Kauppinen, jolla on muiden virkaveljiensä tavoin urallaan aiempaakin kokemusta kyseisen luottamustehtävän hoitamisesta.

– Kapteenistomme on jälleen hyvin pitkälti koostumus miehistömme niin sanotuista sielupelaajista, Holmström kommentoi tyytyväisenä.

– Kasassa on oikein hyvä ja varmasti erittäin toimiva viisikko, jossa sopivan erilaiset persoonat tukevat ja tarpeen niin vaatiessa ohjeistavat toisiaan sekä samalla myös muitakin joukkueemme pelaajia.

Kyseinen kapteenistokvintetti on siis tosiaankin ensimmäisen kerran tulessa vajaan 48 tunnin sisällä, sillä kumimuikku putoaa Vaasan Koulunäkki Areenan jäähän perjantai-iltana (16.9.) kello 18:30, jolloin punanutut alkavat taittaa tosimielellä peistä Suomi-sarjan runkosarjan avausotteluun vieraaksi saapuvien Järvenpään Haukkojen kanssa!
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2022–2023!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!