Värisilmä Haminassa luotetaan Titaanien menestysmahdollisuuksiin!

21.9.2022

Titaanihyökkääjä Simo Kauppinen vieraili alkuviikosta Värisilmä Haminan kauppiaan Sami Mankisen järjestämässä ”maalintekokoulussa”.
Titaanihyökkääjä Simo Kauppinen vieraili alkuviikosta Värisilmä Haminan kauppiaan Sami Mankisen järjestämässä ”maalintekokoulussa”.
Värisilmä Hamina ja Titaanit – hedelmällistä yhteistyötä myös käynnissä olevalla kiekkokaudella 2022–2023!
Värisilmä Hamina ja Titaanit – hedelmällistä yhteistyötä myös käynnissä olevalla kiekkokaudella 2022–2023!

Titaanien viime suomisarjakauden paras maalintekijä Simo Kauppinen vieraili alkuviikosta punanuttujen pitkäaikaisen kumppanin Värisilmä Haminan toimipisteessä opettelemassa ”uusia kikkoja” vastapuolen maalivahtien ohittamiseen.

Titaaneita jo pitkään tukeneessa ja kotkalaisseuran kanssa hedelmällistä yhteistyötä tehneessä Värisimä Haminassa on koettu paikallisten urheiluseurojen auttamisen olevan ensiarvoisen tärkeässä asemassa ihan jo Kotkan ja Haminan alueella asuvien ihmisten hyvinvoinnin kannalta.

Urheiluseurat kun tarvitsevat nykypäivänä entistä enemmän tukea ja apua pyörittääkseen toimintaansa sekä tarjoillakseen kannattajilleen, tukijoilleen ja muillekin urheilusta kiinnostuneille arkisen aherruksen lomassa aina tarvittavia virikkeitä sekä tunne-elämyksiä.

– Mielestäni on erittäin tärkeä asia olla tukemassa paikallista joukkueurheilua, kommentoi Värisilmä Haminan kauppiaana toimiva Sami Mankinen.

– Titaaneita tukemalla saamme vastavuoroisesti runsaasti positiivista näkyvyyttä ja julkisuutta yrityksellemme, sillä joukkueen kotihallina toimivalla Vaasan Koulunäkki Areenalla pyörii jääkauden aikana erittäin paljon ihmisiä, jotka näkevät mainoksemme ja tiedostavat täten meidän olevan mukana auttamassa punanuttuja menestymään.

Kuten todettua ovat Titaanit ja Värisilmä Hamina pelanneet jo pitkään hyvin yhteen, eikä kauppias Mankisenkaan tarvitse kovin kauaa miettiä löytääkseen kyseiseen jouhevaan komboon varsin yksiselitteiset sekä luontevat perusteet.

– Yhteistyömme on toiminut hienosti, eli ei ole ollut missään vaiheessa yhtikäs mitään valittamista, Mankinen selventää.

– Yhteistyö on aina molemminpuolista kanssakäymistä ja vaikuttamista – se toimii silloin parhaiten, kun kumpikin osapuoli ottaa toisensa huomioon ja Titaanien kanssa toimiessa homma on aina ollut reilassa.

Entäpä minkälaisia pelillisiä saati menestyspohjaisia odotuksia Värisilmän puolella on asettaa Titaanien joukkueelle viime viikonloppuna (16.–18.9.) täydellä teholla käyntiin polkaistulle suomisarjakaudelle 2022–2023?

– Odotukset ovat korkealla ja toiveissa on, että eteläkymenlaaksolainen jääkiekko saataisiin taas vuosien pienimuotoisen hiljaiselon jälkeen oikein kunnolla nousuun, Mankinen toteaa.

– Uskon vakaasti siihen, että Titaanit tulee pelaamaan viihdyttävää jääkiekkoa ja samalla myös menestymään sarjassa!

”Eiköhän Simostakin pienellä opastuksella kuoriutuisi oikein oiva maalin tekijä Värisilmälle”

Jotta Värisilmä Haminan ja kauppias Sami Mankisen odotukset sekä toiveet tulevat Titaanien kohdalla täyttymään, on kotkalaisjoukkueen parannettava peliotteitaan edeltävästä kaudesta lähes jokaisella mahdollisella sektorilla.

Yksi tällainen petrausta tarvitseva osa-alue on eittämättä jääkiekkoilun ytimessä aina oleva ja pelien voittamista vaativa asia – eli maalinteko, jossa punanutut luottavat vahvasti taannoin jatkosopimuksen tehneeseen Simo Kauppiseen.

Myös Värisilmän taholla on pistetty merkille viime kaudella 14 kertaa vastapuolen maaliverkkoa heiluttaneen titaanihyökkääjän potentiaali pelien ratkaisijana.

– Maalintekijöitä Titaanit nimenomaan tarvitsee menestyäkseen ja Simo on kiekollisesti taitava sekä nopea hyökkääjä eli juuri sellainen pelaaja, joka varmasti toimittaa kiekkoa häkkiin, Mankinen analysoi savonlinnalaislähtöistä punanuttuhyökkääjää.

Kauppias Mankisen mukaan Kauppisessa voisi olla piilevää ainesta myös Värisilmän työntekijänä, sillä sen verran kokeneen konkarin elkein mies tarttui tuumasta toimeen, kun alkuviikkoisen vierailun lomassa tarjoutui mahdollisuus seinämaalin tekemiseen sekä sekoittamiseen.

– Kyllä Kauppisesta aivan varmasti meille hyvä ja luotettava työntekijä saataisiin, sillä urheilutaustan omaavana ja ilmeisen fiksuna sekä säntillisenä kaverina hän on varmasti nopea oppimaan uusia asioita, Mankinen hymyilee.

– Lisäksi jääkiekkoilijat ovat oman kokemukseni perusteella varsin tunnollisia ja he ovat jo pienestä pitäen tottuneet tekemään töitä johdettuna, joten eiköhän Simostakin kuoriutuisi pienellä opastuksella oikein oiva maalin tekijä Värisilmälle.

Vielä lopuksi Mankinen haluaa totta kai toivottaa kaikki punanuttukannattajat ja muut jääkiekkoilun ystävät sankoin joukoin tervetulleiksi seuraamaan Titaanien otteita Karhulassa sijaitsevalle Vaasan Koulunäkki Areenalle, josta ei ole moottoritietä pitkin myöskään pitkä matka sisustusostoksille Värisilmä Haminaan (os. Rimamöljänkatu 4, 49400 Hamina).

– Ei muuta kuin tervetuloa kaupoille Värisilmä Haminaan – meiltä löytyy ammattitaitoa ja valikoimasta hyvät tuotteet, joiden ohella autamme luonnollisesti joka hommassa, missä vain suinkin on tarvetta!

VÄRISILMÄ AUTTAA!