Uusi, entistä vahvempi ja yhtenäisempi jääkiekkoseura Haminan ja Kotkan alueelle!

9.11.2022


Kiekkoympyrät -80 ry ja Titaani-Juniorit ry yhdistävät nyt pelitoimintansa lisäksi kahden seuran hallinnot ja jatkossa on vain yksi, vahva jääkiekon junioriseura Etelä-Kymenlaakson alueella.

Titaani-Juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät -80 ry:n hallitukset ovat käyneet yhteisiä keskusteluja seurojen yhdistämisestä koko kauden 2021–2022. Molemmat seurat ovat tahoillaan selvittäneet toimintansa nykytilaa ja tulevaisuutta. Näiden tietojen perusteella on molemmissa seuroissa päädytty tulokseen, jossa yhdistyminen on tulevaisuuden kannalta kannattavin ratkaisu.

Yhdistämällä kahden seuran voimavarat voimme turvata jääkiekon harrastamisen omalla kotipaikkakunnalla koko pelaajapolun ajan – aina kiekkokoulusta aikuisikään. Yhtenä suurimmista syistä tähän ratkaisuun on alueen pienentynyt syntyvyys ja sitä kautta pienenevät ikäluokat. Myös Suomen Jääkiekkoliiton sääntömuutoksiin ikäkausijoukkueiden osalta voimme paremmin vastata suuremmalla jäsenmäärällä, jonka yhdistyminen mahdollistaa.

Valmennuksen ja toimihenkilöiden rekrytointi on myös helpompaa aina yhdelle ikäkausijoukkueelle kuin kahdelle toisiaan vastaan ”kilpailevalle” joukkueelle. Yhtenä seurana saamme myös tehokkaasti käytettyä ja hallinnoitua kolmen jäähallin vuoroja. Yksi seura ja yhdenmukaiset harrastusmaksut tuovat myös tasavertaisuutta alueen harrastajien kesken. Myös yhdenmukainen ja -aikainen tiedottaminen koko jäsenistölle helpottuu yhden hallinnon myötä.

Huolellisen pohdinnan jälkeen molempien seurojen hallitukset ovat päättäneet käynnistää prosessin, jonka aikana Titaani-Juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät -80 ry:n toiminta yhdistetään yhden seuran alle. Molempien seurojen hallitukset ovat hyväksyneet vuosikokouksessaan ehdotuksen ja 1.1.2023 alkaen kaikki näiden seurojen toiminta jatkuu Hamina- Kotka Kiekkojuniorit ry:n alla. Seurasta käytetään yleisesti lyhennettä HKKJ.

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry:n hallitus on valittu ja hallituspaikat jakautuvat seuraavasti:

Simo Penttilä, puheenjohtaja

Hallituksen jäsenet:

Sami Forsberg, Markku Hansén, Mika Hanski, Vilma-Tuuli Harju, Pasi Jokela, Nina Pippola, Jenni Salminen ja Jenna Savolainen

Hallitus käynnistää muutostyön, jonka tuloksena vuoden 2023 alusta seuran nimi, ulkoasu ja viestintäkanavat uudistetaan vähitellen uuden ilmeen mukaiseksi.

Kaikki joukkueet jatkavat toimintaansa kauden 2022–2023 loppuun Titaani-Junioreiden ja Kiekkoympyröiden alla kuten  tähänkin asti ja pelit pelataan vielä tutusti punaisissa sekä musta-kelta-valkoisissa paidoissa.


Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry hallitus

 

Liitteet