Titaaneille mieluisa vahvistus – Jesse Espo loppukaudeksi punanuttuun!

5.1.2023

Syksyllä jo muutamaan otteeseen titaanipaidassa nähty Jesse Espo on sorvannut loppukauden mittaisen sopimuksen punanuttujen kanssa!
Syksyllä jo muutamaan otteeseen titaanipaidassa nähty Jesse Espo on sorvannut loppukauden mittaisen sopimuksen punanuttujen kanssa!

Titaanit on vahvistanut suomisarjamiehistönsä hyökkäyskalustoa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen allekirjoittaneella omalla kasvatillaan Jesse Espolla.

Kevättä kohti täydellä höyryllä porhaltava Titaanit on leventänyt hyökkäysarsenaaliaan erittäin mieluisalla nimellä, sillä jo syksyn aikana muutamaan otteeseen suomisarjakarkeloiden (4. 1+3= 4p) merkeissä kasvattiseuransa pelivermeet päälleen pukenut Jesse Espo on pistänyt nimensä loppukauden mittaiseen pelaajasopimukseen punanuttujen kanssa.

– Espo tuo meille aimo annoksen lisää kokemusta ja tehoja, jonka lisäksi hän on kova tekemään hommia sekä sanan varsinaisessa merkityksessä todellinen joukkuepelaaja eli sopii siis persoonansakin puolesta täydellisesti riveihimme, toteaa Titaanien päävalmentaja Henri Holmström tyytyväisenä.

– Kunhan Jesse pääsee kunnolla mukaan joukkueemme harjoitusrytmiin sekä Suomi-sarjan pelitempoon, tullee hän suurella todennäköisyydellä esittämään vielä parempia otteita kaukalossa, kuin mitä näimme syksyn kamppailuissa.

Tähänastisella pelaaja-urallaan muutakin kuin tahkoa kiertämään ehtineen 27-vuotiaan hyökkääjän vyöltä löytyy jo pelattujen titaanipelien lisäksi muun muassa kahdeksan SM-liigaottelua Kouvolan KooKoon riveistä kaudelta 2016–2017 sekä Kalajoen JHT:n paidassa keväällä 2018 voitettu Suomi-sarjan mestaruus.

Muutaman välivuoden jälkeen toissasyksynä takaisin pelihommien pariin palannut Espo on ennen punanuttuun kotiutumistaan pitänyt pelivirettään tehokkaasti yllä paikallisen 3. divisioonajoukkue Piranha’sin paidassa, iskemällä puolentoista kauden aikana tahkoamissaan 24 runkosarjaottelussa tauluun peräti 64 (32+32) tehopistettä.

– Espo ilmaisi itse halunsa siirtyä pelaamaan loppukaudeksi Titaaneihin ja se jo mikä sopi meille erittäin mainiosti, sillä tarvitsemme keväälle ihan määrällisestikin levennystä rosteriimme, kiitos armeijan harmaissa tällä hetkellä palvelevan ja sen myötä paljon niin harjoituksista kuin peleistäkin sivussa tulemaan olevan sopimuspelaajaviisikkomme, Holmström kommentoi.

– Iso hatunnosto tästä siirrosta niin Piranha’sin kuin junioriorganisaatiommekin suuntaan, jossa Jesse on myös jatkossa mukana valmennushommissa – hienoa, että yhteisymmärrys löytyi kivuttomasti kaikkien tahojen kanssa ja asiat saatiin sovittua niin, ettei kenellekään jäänyt siitä mitään hampaankoloon!