Aleksi Kettunen siirtyy punanuttuun

16.2.2023

Aleksi Kettunen pukeutuu myös kevään koitoksissa jo lainapestiensä aikana miehelle tutuksi tulleeseen punanuttuun!
Aleksi Kettunen pukeutuu myös kevään koitoksissa jo lainapestiensä aikana miehelle tutuksi tulleeseen punanuttuun!

Titaanit on solminut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Imatran Ketterän U20 SM-miehistöstä Kotkaan siirtyvän hyökkääjä Aleksi Kettusen kanssa.

Tiukasti edelleen vielä paikasta Suomi-sarjan pudotuspeleissä taisteleva Titaanit vahvistaa pelaajasiirtojen takarajalla rivejään jo entuudestaan tutulla pelimiehellä.

Punanutut ovat nimittäin solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen kotkalaisjoukkueen riveissä tammi-helmikuun vaihteessa muutamaan otteeseen lainalla käyneen hyökkääjä Aleksi Kettusen kanssa.

– Kettunen suoriutui hyvin lainapestiensä aikana pelaamissaan peleissä ja kun hänellä oli itsellään suuri halu siirtyä kokonaan meidän riveihimme, niin ilman muuta tartuimme tarjoutuneeseen mahdollisuuteen, toteaa Titaanien päävalmentaja Henri Holmström.

Luumäeltä lähtöisin oleva 21-vuotias Kettunen on ehti ennen Kotkaan saapumistaan kerryttää kiekko-oppejaan niin kasvattiseuransa LuPon, Lappeenrannan SaiPan sekä viimeisimpänä myös Imatran Ketterän eri juniorijoukkueissa.

Kuluvalla kaudella Kettusen tilille on tähän mennessä ehditty merkitä yhdeksään Ketterän paidassa pelaamaansa U20 SM-sarjaotteluun kaksi syöttöpistettä, kun taas Titaanien riveissä mitellyt neljä Suomi-sarjakamppailua ovat kerryttäneet tehopistetilastoa yhdellä maalisyötöllä.

– Aleksi tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäykseemme, jonka lisäksi voimme edelleen katsastaa häntä ihan jo tulevaisuuttakin silmällä pitäen, Holmström sanailee.

Vuorijärven kausi paketissa

Aleksi Kettusen punanuttuihin liittymisen ohella Titaanit menettää myös riveistään yhden pelaajan, sillä tammikuun 13. päivä Vaasan Koulunäkki Areenalla mitellyn Hunters-kotiottelun avauserässä itseään taklaustilanteessa loukanneen Nico Vuorijärven kuntoutus ei ole sujunut odotetulla tavalla.

Vuorijärvi, 30, kärsii ylävartalovammasta, joka ei kuitenkaan vaadi leikkaushoitoa, mutta pitänee titaanipaidassa 18 Suomi-sarjan runkosarjaottelussa tehot 2+7 iskeneen puolustajan sivussa tositoimista vielä vähintään kolmen kuukauden ajan, jonka myötä miehen pelit ovat kuluvan kauden osalta paketissa.