II-divisioonan pudotuspelien liput ja kausikortit

17.2.2015

II-divisioonan pudotuspelien alkaminen tuo muutoksia Titaanien kotiotteluiden lippujen hintoihin ja kausikorttikäytäntöihin.
II-divisioonan pudotuspelien alkaminen tuo muutoksia Titaanien kotiotteluiden lippujen hintoihin ja kausikorttikäytäntöihin.

Kuluvalla viikolla alkavat Eteläisen alueen II-divisioonan pudotuspelit tuovat tullessaan muutoksia Titaanit Akatemian kotipelien lippujen hintoihin ja kausikorttikäytäntöihin.

Lauantaina 21.2.2015 Titaanit Akatemian kotiotteluiden osalta alkavat Eteläisen alueen II-divisioonan pudotuspelit tuovat muutoksia niin lippujen hintoihin kuin kausikorttikäytäntöihinkin.

Pudotuspeleissä Akatemian kotiotteluiden pääsylipun hinta on niin aikuisilta kuin 12–17-vuotiailta neljä euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät edelleen peleihin ilmaiseksi.

Lippujen hintamuutoksen lisäksi II-divisioonan pudotuspelien kotiotteluissa normaalit kausikortit eivät ole enää voimassa.

Ainoastaan VIP-kausikortilla ja juniorikortilla pääsee katsomaan peliä ilman, että joutuu ostamaan itselleen pääsylipun.

Hanki lippusi ennakkoon – tule kannustamaan Titaanit kotivoittoon!

Titaanit Akatemian lauantaisen PEPO-kotiottelun liput ovat ennakkomyynnissä sekä Ilona Areenan kahviossa että Kauppakeskus Pasaatissa sijaitsevassa urheiluvälineliike Sportia Ri-Pe Sportissa.

Lippuja voi lunastaa itselleen ainoastaan käteismaksulla neljän euron kappalehintaan.