Juhlaottelun arvolle sopivia vahvistuksia

8.1.2015

Harri Niemi pukeutuu yhdessä Simo Rouvisen ja Mikko Kivirannan kanssa vielä kertaalleen Titaanien sotisopaan!
Harri Niemi pukeutuu yhdessä Simo Rouvisen ja Mikko Kivirannan kanssa vielä kertaalleen Titaanien sotisopaan!

Kuluvan viikon lauantaina kotkalaisen edustusjääkiekkoilun 40-vuotista taivalta juhlistava Titaanit Akatemia saa PEPO:a vastaan käytävään juhlaottelun ajaksi riveihinsä sen arvolle sopivia vahvistuksia.

Meneillään oleva kiekkokausi on Titaanit-nimellä kulkevalle kotkalaiselle edustustason jääkiekkoilulle kaiken kaikkiaan 41. suomalaisilla sarjatasoilla.

Sen myötä nykyinen kotkalaiskiekkoilun lippulaiva Titaanit Akatemia pelaa kuluvan viikon lauantaina (10.1.) kotoisalla Ilona Areenallaan 40-vuotisjuhlaottelun, jossa vastaan asettuu kello 17:00 alkaen lappeenrantalainen PEPO HC.

Kyseessä on Suomen Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen II-divisioonan runkosarjaottelu, joten jaossa on juhlatunnelman lisäksi myös kolme tärkeää sarjapistettä.

Tästä syystä Titaanit ei todellakaan ole lähdössä pelkästään juhlimaan, vaan tarkoituksena on kasvattaa voitto- sekä pistetiliä kotiyleisön silmien edessä.

– Vaikka kyseessä onkin juhlaottelu, niin kyllä meidän fokus on tiukasti ottelun voittamisessa. Pelaamme tärkeistä sarjapisteistä, muistuttaa Titaanit Akatemian päävalmentaja Marko Oksanen.

Jotta voitto heltiäisi lappeenrantalaisvastuksesta, ovat sininutut vahvistaneet rivejään kolmella kotkalaiselle kiekkoyleisölle jo entuudestaan niin kovin tutulla pelimiehellä.

Titaanipaidan pukevat nimittäin lauantaina peräti 10 vuoden tauon jälkeen päällensä III-divisioonassa pelaavasta naapuriseura Piranha’sista yhden ottelun mittaiselle lainalle saapuvat Simo Rouvinen, Mikko Kiviranta ja Harri Niemi.

– Erittäin hienoa ja pelin arvon mukaista, että niin Simo, Mikko kuin Harrikin tulevat mukaan juhlistamaan kotkalaisen edustusjääkiekkoilun pitkää taivalta, hehkuttaa Oksanen.

– Pidän itse kaikkia kolmea todella esimerkillisinä titaanipelaajina, joista jokaisen nuoremman ja miksei myös hieman vanhemmankin pelimiehen on hyvä ottaa mallia.

Kyseinen hyökkääjäkolmikko tuo mukanaan aimo annoksen kokemusta, kovaa asennetta sekä titaanisydäntä, sillä Rouvinen, Kiviranta ja Niemi ovat kaikki Titaanien omia kasvatteja.

– Kaverit halusivat tulla jo täksi viikoksi harjoituksiin mukaan, jotta kovempi pelitempo tarttuisi paremmin kintereisiin, Oksanen kommentoi monissa liemissä marinoidun hyökkäystrion mukaantuloa.

– Se jo kertoo heidän asenteestaan aivan kaiken – eivät todellakaan ole leikkimään tulossa.
 

TITAANIT 40-VUOTISJUHLAOTTELU @ ILONA AREENA

LAUANTAINA 10.1.2015 – KELLO 17:00
 
TITAANIT AKATEMIA – PEPO HC
 
ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY – TERVETULOA!