Pylväläinen pukeutuu jälleen titaanipaitaan!

14.10.2014

Tomi Pylväläinen pukeutuu jatkossa taas miehelle jo entuudestaan erittäin tuttuun titaaninuttuun.
Tomi Pylväläinen pukeutuu jatkossa taas miehelle jo entuudestaan erittäin tuttuun titaaninuttuun.

II-divisioonan runkosarjan ailahtelevasti aloittanut Titaanit Akatemia vahvistaa rivejään niin puolustajana kuin hyökkääjänäkin pelaamaan pystyvällä Tomi Pylväläisellä.

Titaanit Akatemia saa miehistöönsä jälleen yhden oman kylän pojan lisää, kun edelliset kuusi sesonkia sininuttujen III-divisioonassa pelaavaa yhteistyöjoukkue Piranha’sia edustanut Tomi Pylväläinen palaa kasvattiseuransa riveihin.

Viime kaudella 31-vuotias Pylväläinen pelasi kalapaidassa yhteensä 22 ottelua, joissa miehen tilille kirjattiin 20 (4+16) tehopistettä.

Titaanit Akatemian päävalmentaja Marko Oksanen on silminnähden innoissaan tutun pelaajan paluusta takaisin sininuttuun.

– Pylväläinen on erittäin tervetullut apu ja saamme taas yhden titaanikasvatin lisää joukkueeseemme, Oksanen myhäilee tyytyväisenä.

– ”Törrö” tuo mukanaan paljon kokemusta ja taitoa sekä monipuolista osaamista, sillä hän pystyy pelaamaan kaikilla mahdollisilla pelipaikoilla – jopa maalivahtina tarpeen tullen.

Tähänastisella urallaan Pylväläinen on Piranha’sissa viettämiensä vuosien lisäksi pelannut Titaanien sotisovassa kausien 2000–2008 aikana reilut 250 Mestis- ja Suomi-sarjaottelua.

Kokenut ja monissa liemissä keitetty pelimies liittyy tiistai-iltana mukaan kotkalaisjoukkueen harjoitusrinkiin ja tekee ensiesiintymisensä sininutussa kuluvan II-divisioonakauden osalta torstaisessa PEPO-ottelussa.

– ”Törrö” on mukana pelaavassa kokoonpanossa jo Lappeenrannassa, toteaa Oksanen.