Akatemian ja A-nuorten valmennusryhmään lisää tuoretta verta

22.4.2014

Jari Multanen muodostaa yhdessä Marko Oksasen, Janne Salmelan ja Aapo Lampisen punanuttujen valmennusryhmän kaudella 2014–2015.
Jari Multanen muodostaa yhdessä Marko Oksasen, Janne Salmelan ja Aapo Lampisen punanuttujen valmennusryhmän kaudella 2014–2015.

Pelaajavahvistusten ohella myös Titaanit Akatemian sekä A-nuorten valmennusryhmä sai lisätäydennystä riveihinsä.

Kolmen uuden pelaajan lisäksi punanuttuluotsi Marko Oksanen saanee rutkasti lisäapuja myös Titaanien valmennukseen, kun toissakaudella 2012–2013 seuran Suomi-sarjamiehistön valmennusryhmään kuulunut 48-vuotias Jari Multanen hyppää jälleen mukaan remmiin antaen näin oman, niin pelaaja- kuin valmennusurallaan hankitun, tietotaitonsa kotkalaisjoukkueen käyttöön.

– Olemme Multasen kanssa keskustelleet jo useamman vuoden ajan yhteisestä valmentamisesta ja nyt se sitten loksahtaa vihdoin kohdalleen. Otan todella mielelläni ”Natun” mukaan hommiin, iloitsee Oksanen kollegansa paluusta takaisin sorvin ääreen.

– ”Natu” on nähnyt mitä pelaaminen ammattilaissarjoissa vaatii ja pystyy jo sen pohjalta tuomaan sellaisen osaamisen ylemmiltä tasoilta, josta tulee olemaan niin meidän vanhemmille kuin nuoremmillekin pelaajille apuja, koska hän pystyy antamaan paljon vinkkejä sekä henkilökohtaisella että joukkuepelaamisen tasolla.

Oksasen ja Multasen ohella Titaanien valmennusryhmään kuuluvat alkavalla kaudella jo edellisellä sesongilla niin Akatemian kuin A-nuortenkin valmennusryhmässä mukana ollut Janne Salmela sekä pelaajavalmentajan tehtäviä hoiteleva Aapo Lampinen.

– Jannen jatkaminen on todella arvokas asia, sillä hänen näkemyksensä ja kokemuksensa on etenkin puolustuspelaamisen, mutta myös kokonaisuuden kannalta tärkeää. Meillä on niin monta yhteistä vuotta takana, että tiedän homman toimivan aivan varmasti, toteaa Oksanen tyytyväisenä.

– Aapon kohdalla on vähän sama ajatus kuin ”Natun” kanssa eli nähtynä on vähän isompiakin ympyröitä, kovempia pelejä ja ammattimaista toimintaa, joten hän pystyy auttamaan erittäin paljon nuorempaa katrastamme.

– Lampisen mukaantulo valmennukseen on samalla tietynlainen jatkuvuusjuttu, sillä toivon, että Aapo ottanee tulevina vuosina vähän isompaakin roolia harteilleen valmennuksen suhteen, Titaanit Akatemian ja A-nuorten päävalmentaja Oksanen kommentoi.