Akatemian kesäharjoitusryhmä kasassa

17.4.2014

Titaanit Akatemia aloittaa kesäharjoittelurupeamansa varsin tutulla porukalla.
Titaanit Akatemia aloittaa kesäharjoittelurupeamansa varsin tutulla porukalla.

Päättyneellä kaudella tiensä takaisin valtakunnan neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle, II-divisioonaan, raivannut Titaanit Akatemia jatkaa työntekoa tutun pelaajakatraan voimin.

Titaanit Akatemian valmistautuminen kohti syksyllä alkavia II-divisioonakarkeloita kausimallia 2014–2015 on lähtenyt liikkeelle suunnitellussa tahdissa.

Viimeisin osoitus tästä on pääsiäisen jälkeen kesäharjoittelun aloittavan ja rutkasti viime kaudelta tuttuja nimiä sisällään pitävän punanutturyhmän julkistaminen, josta on määrä rakentaa sarjapelien alkuun mennessä titaanijoukkueen runko.

– Aika harvalla II-divisioonajoukkueella on tässä vaiheessa näin laajaa rinkiä kasassa, kuin mitä meillä on esittää, toteaa Titaanit Akatemian päävalmentaja Marko Oksanen tyytyväisenä.

– Eipähän tarvitse sitten elokuussa ruveta miettimään, että mistä sen ryhmän kasaisi, kun se on jo nyt olemassa – se kertoo mielestäni kaiken oleellisen pelaajien sitoutumisesta ja motivaation tasosta.

Sarjanousun mahdollistaneesta miehistöstä Akatemian kesätreeniryhmään kuuluvat maalivahtikolmikko Niilo Pussinen, Eero Vilkas ja Janne Sulin sekä puolustajakuusikko Paavo Viinikainen, Antti Kutvonen, Markus Salminen, Ville Äijälä, Kalle Kolehmainen ja Riku Hietala.

Hyökkäyspäästä mukana ovat puolestaan Aapo Lampinen, Jani Vilkas, Eppu Oksanen, Ville Valli, Joel Helle, Jalmari Lekander, Henri Littman, Marko Puhakka, Jyri Seppinen, Tomi Salovaara, Ville Myyryläinen, Juho Luukkonen, Miro Mänttäri, Juho Paavola, Antti Jormakka, Juuso Löppönen, Roope Eerola, Jonne Porasmaa, Joni Jokila ja Aleksi Tolsa.

– Kuten näkyy, niin miehistö on hyvin kotkalainen. Valmentajan kannalta positiivista on se, että mukana ovat lähestulkoon kaikki samat kaverit, jotka olivat menneelläkin kaudella käytettävissä, Oksanen kommentoi.

– Kasassa on jo nyt äärimmäisen hyvä joukkue, jossa niin pelaajat kuin valmennus ovat toisilleen tuttuja – tätä touhua on hienoa lähteä viemään eteenpäin ja katsoa samalla tulevaisuuteen positiivisesti.

Vaikkei nyt julkistetussa titaanimiehistössä ole yhtään uutta nimeä, on punanuttu totutusti kysyttyä tavaraa kesäisillä pelaajamarkkinoilla.

Päävalmentaja Oksanen, onko Titaaneihin tulossa pelaajia nykyryhmän ulkopuolelta?

– Se on tietenkin aina se asia, mistä kaikki kysyvät ja haluavat tietää, mutta meidän tarkoitus on pitää vahvasti kiinni kotkalaisesta imagostamme, titaaniluotsi selventää.

– Olemme käyneet varovaisia keskusteluja muutamien mahdollisten paluumuuttajien kanssa, mutta muunnäköisiä tulijoita ulkopuolelta emme ole kartoittaneet.

– Sitten tietysti jos jotain opiskelijoita saapuu Kotkaan, niin ne käydään sitten tapauskohtaisesti erikseen läpi – hankintalinjalle emme edelleenkään ole lähdössä, Oksanen linjaa.
 

TITAANIT AKATEMIAN KAUSIKORTIT NYT MYYNNISSÄ
Ole nopea ja lunasta paikkasi Ilona Areenan lehtereiltä tulevalle kaudelle 2014–2015!