Titaanit Akatemian kausikortit nyt myynnissä!

14.4.2014


Titaanit Akatemian elokuussa alkavan kiekkokauden 2014–2015 kausikortit ovat nyt myynnissä. Osta kausikortti itsellesi ja varmista näin ajoissa paikkasi punanuttujen viihdyttävissä kotiotteluissa Ilona Areenan lehtereiltä.

Titaanit Akatemian kausikortin saa tulevalle kiekkokaudelle ostettua itselleen 80 euron hintaan. Kausikortin omistaja voi Titaanien harjoitus- ja II-divisioonan runkosarjan kotiotteluissa etsiä itselleen vapaan paikan A-, B-, C- tai D-katsomosta.

VIP-kortti irtoaa sitä vastoin omaksi 120 eurolla sisältäen Titaanien kauden 2014–2015 jokaisessa kotiottelussa merkityn katsomopaikan A- tai B-katsomoon sekä erätaukokahvit Ilona Areenan VIP-tilassa.

Osta kausi- tai VIP-korttisi ajoissa, jotta saat napattua paikkasi Ilona Areenan lehtereiltä kiekkokaudelle 2014–2015 – elokuun loppuun mennessä kausikorttinsa lunastaneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja!

Kausi- ja VIP-kortteja voi varata itselleen joko Titaanit Akatemian kotisivujen lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä Titaanit Akatemian myynnistä ja markkinoinnista vastaavaan Antti Kutvoseen.

YHTEYSTIEDOT:

Antti Kutvonen

puh. 040 589 4811
email: antti.kutvonen@titaanit.fi

Liitteet