Punainen kortti rasismille!

20.3.2014

RASISTI ON REPPANA!
RASISTI ON REPPANA!

Titaanit osallistuu Suomessa parasta aikaa vietettävään rasisminvastaiseen viikkoon (17.–23.3.2014), ilmaisemalla kotkalaisena jääkiekkoseurana kielteisen kantansa rasismiin Punainen kortti rasismille –haasteen avulla.

Titaanit lähti mukaan rasisminvastaiseen viikkoon Suomen Monikulttuurisen Liikuntaliitto Fimu ry:n seuralle heittämän ja jo 10 vuotta Suomessa toimineen Punainen kortti rasismille –haasteen pohjalta.

Sen seurauksena tulevana sunnuntaina (23.3.) kello 16:30 alkaen pelattavan Eteläisen alueen II-divisioonan karsintasarjaottelun Titaanit Akatemia–GrIFK alkuseremonioiden yhteydessä punanuttujen C-99-juniorit tuovat jäälle roll upin ja joukkueen edustajana toimiva Juuso Hyyrynen lukee Punainen kortti rasismille –julistuksen.

Julistuksen jälkeen kaikki Titaanit Akatemian jäsenet, ottelutoimitsijat, tuomarit sekä GrIFK:n kapteeni nostavat ilmaan symbolisena eleenä punaisen kortin rasismille kehottaen samalla myös yleisöä tekemään saman liikkeen.

Titaanit ja Fimu ry toivottavat kaikki tervetulleiksi seuraamaan sunnuntaista jääkiekko-ottelua sekä ilmaisemaan samalla kielteisen kantansa rasismiin Punainen kortti rasismille –haasteen avulla!

”Suomalaiset jääkiekkoilijat sekä jääkiekkoseurat tuomitsevat rasismin ja syrjinnän kaikissa olomuodoissaan. Rasismi on rikollista ja tuomittavaa sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Jääkiekko yhdistää ihmisiä ympäri maailman – niin myös täällä Suomessa. Jääkiekko kuuluu kaikille etniseen taustaan tai ihon väriin katsomatta.”