Helle jatkaa loppukauden titaanipaidassa!

31.1.2014

Joel Helle nähdään myös jatkossa punanutussa!
Joel Helle nähdään myös jatkossa punanutussa!

Titaaneissa reilun viikon mittaisella lainapestillä ollut Joel Helle nähdään myös jatkossa punanutussa, sillä 19-vuotias hyökkääjä päätti pelata Kotkassa kuluvan kauden loppuun asti.

Nokian PYRY:ssä alkukauden ajan kiekkoillut, mutta Titaaneissa edeltävän viikon lainalla viettänyt Joel Helle jatkaa punanutussa kuluvan kauden loppuun asti.

Hyökkääjän niin Akatemian kuin A-nuortenkin miehistöihin käyttöönsä saava päävalmentaja Marko Oksanen on enemmän kuin tyytyväinen asioiden lutviuduttua parhain päin.

– Kyllähän Joelin jatkaminen täällä on erittäin positiivinen asia. Joel tuo sopivan lisän sekä Akatemian että A-nuorten puolelle, sillä häneltä löytyy vyöltä miesten peleistä ja A-nuorten SM-liigasta hankittua kokemusta, myhäilee Oksanen.

Helle ehti lainapestinsä aikana pelata Titaanien edustusjoukkueena toimivan Akatemian riveissä yhden III-divisioonaottelun (0+1) sekä A-nuorten paidassa kolme Nuorten Suomi-sarjakamppailua (3+1).

– Hän on nyt ollut meidän riveissämme reilun viikon ja vaikka pelaamattomuus hieman vielä näkyykin, niin siitä huolimatta otteet ovat parantuneet päivä päivältä. Uskon, että Joelista on vielä loppukauden aikana paljon apua, Oksanen kommentoi.

Pelihommien ohella Helle alkaa tulevana maanantaina 3.2.2014 suorittaa Titaaneissa työharjoittelua, jonka aikana hänen on määrä osallistua muassa seuran taitovalmennukseen, hiihtolomaleirin toteuttamiseen ja ohjaamiseen sekä urheiluakatemian harjoituttamiseen.

– Tämähän on aivan huippujuttu – saimme oman kylän pojan takaisin Titaaneihin, tokaisee Titaani-Juniorit ry:n valmennuspäällikkö Mika Iltola naama näkkärillä.

– Joel nimenomaan itse halusi tulla takaisin Kotkaan. Se jos mikä on todella positiivinen juttu ja kertoo taas omalta osaltaan siitä, että täällä [Titaaneissa] on osattu vuosien saatossa tehdä asioita oikein.