Titaaneille entuudestaan tuttu laina-apu!

17.1.2014

Joel Helle tekee paluun titaanipaitaan! © Carita Lohtander – http://caisa.kuvat.fi/
Joel Helle tekee paluun titaanipaitaan! © Carita Lohtander – http://caisa.kuvat.fi/

Hyökkääjä Joel Helle palaa titaanipaitaan reilun viikon mittaiselle lainalle.

Titaaneissa kiekko-oppinsa aikanaan saanut Joel Helle palaa punanuttuun alustavasti tiistaihin 28.1.2014 asti kestävälle lainapestille. Kuluvalla kaudella Helle on pelannut Nokian Pyryn Suomi-sarjamiehistössä viisi ottelua ja tekaissut niissä tehot 1+1. Pyryn A-nuorten Aluesarjajoukkueessa Helteen tilille on kertynyt yhteensä 10 peliä sekä 21 (8+13) tehopistettä.

– On aina hienoa saada seuran omia kasvatteja takaisin titaanipaitaan, vaikka sitten vain lainallekin – he ovat aina tervetulleita kotiin, toteaa Titaanit Akatemian sekä A-nuorten päävalmentaja Marko Oksanen tyytyväisenä.

– Joel tulee mielellään meille pelaamaan sekä samalla auttamaan seuraa ja onkin todella mielenkiintoista nähdä kaveri tositoimissa, sillä hän on viimeisten vuosien aikana saanut muualla rutkasti lisää oppia.

Titaanien ja Pyryn välisen lainasopimuksen päätarkoituksena on saada vähälle peliajalle nokialaisten riveissä jääneelle Helteelle peliaikaa ja sitä niin punanuttujen edustus- kuin A-nuortenkin miehistössä pelikelpoinen 19-vuotias hyökkääjä tulee Oksasen mukaan saamaan.

– Akatemialla sekä A-nuorilla on edessä varsin tiivis viikko ja Joel pääsee pelaamaan aika monta peliä kummassakin joukkueessa, joten nyt sitä peliaikaa toden totta on tarjolla, titaaniluotsi kommentoi.

Helle matkaa huomenna Kotkaan ja hyökkääjä onkin välittömästi edustuskelpoinen Titaanien A-nuorten paidassa, kun punanutut iskevät lauantaina (18.1.) Ilona Areenalla kello 15:45 alkavassa Suomi-sarjaottelussa yhteen lappeenrantalaisen PEPO:n kanssa.

Pyryllä on oikeus kutsua Helle koska tahansa lainapestin aikana takaisin rivistöönsä, mikäli nokialaisjoukkueen pelaajatilanne niin vaatii.