Eppu Oksanen tekee paluun kotiin – valmennusryhmä kasassa!

1.9.2023

S-Kiekossa edeltävät kuusi suomisarjakautta viettänyt Eppu Oksanen pukeutuu jatkossa jälleen miehelle jo entuudestaan niin tuttuun punanuttuun! @ Jari Mäki-Kuutti – https://www.fotokuutti.fi/
S-Kiekossa edeltävät kuusi suomisarjakautta viettänyt Eppu Oksanen pukeutuu jatkossa jälleen miehelle jo entuudestaan niin tuttuun punanuttuun! @ Jari Mäki-Kuutti – https://www.fotokuutti.fi/

Tasan kahden viikon päästä taistelunsa Suomi-sarjan runkosarjassa aloittava Titaanit on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Seinäjoelta takaisin kasvattiseuransa riveihin palaavan Eppu Oksasen kanssa.

Toissailtana kiekkoyhteistyön merkeissä Haminassa paikallisen Kiekkoympyröiden kanssa harjoitusottelun pelaamassa käynyt Titaanit on solminut merkittävän pelaajasopimuksen. Punanutut nimittäin kotiuttavat riveihinsä kuusi edeltävää kautta Seinäjoella opiskeluiden myötä viihtyneen sekä S-Kiekossa Suomi-sarjaa tahkonneen oman kasvattinsa Eppu Oksasen!

Yksivuotiseen sopimuspaperiin nimensä kirjailleen keskushyökkääjän Oksasen saaminen Titaaneihin on päävalmentaja Max Waltherin mukaan erinomainen asia.

– Oksanen on todella iso palanen joukkueeseemme – hän tuo mukanaan rutkasti kokemusta ja johtajuutta, unohtamatta kuitenkaan hyviä pelitaitoja, Walther myhäilee tyytyväisenä.

– Eppu on meille kaikkinensa erittäin tervetullut paluumuuttaja.

Titaanipaidassa viimeksi keväällä 2017 esiintyneelle Oksaselle itselleen paluu entuudestaan tuttuun punanuttuun on niin ikään mieltä ylentävä juttu.

– Ihan mukavaahan se on palata takaisin kotiin ja punanuttuun, ”Bo” hymyilee.

– Ehkä tässä on lisäksi hieman aikuistuttu siitä, kun aikanaan Kotkasta pois lähdin, sillä parta on ainakin alkanut kasvaa – takaisin palaa sama vanha ja hyvä tyyppi, kunnes hänet oppii tuntemaan.

S-Kiekossa kuuden edelliskauden aikana Suomi-sarjassa hyökänneen sekä kokemuspatteriaan kasvattaneen 28-vuotiaan keskushyökkääjän sydämeen Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta jäivät tärkeimpänä kotiintuomisena vuosien saatossa luodut ihmissuhteet.

– Isoin juttu mitä Seinäjoen reissusta jäi käteen ovat hyvät ihmiset ja ystävät, joihin sain siellä viettämänäni aikana tutustua, Oksanen toteaa.

Titaaneihin paluun tärkein motivaattori tähän mennessä 229 suomisarjaottelua pelaamaan ehtineelle ja niissä 150 (26+124) tehopistettä takoneelle Oksaselle on menestyä joukkueena sekä selviytyä tulevana keväänä mahdollisimman pitkälle punanuttujen päämääränä olevissa pudotuspeleissä.

– Kaiken kaikkiaan aika odottavaisin ja innostunein mielinhän tässä sarjakauden aloituksen alla ollaan – tarkoitus on pärjätä joukkueena mahdollisimman hyvin, uusvanha titaanisentteri paaluttaa.

Valmennusryhmään lisää leveyttä ja tietotaitoa

Titaanit on niin ikään saanut kiinnitettyä lisää tarvitsemiaan nimiä Max Waltherin kaitsemaan valmennusryhmäänsä, kun kotkalaiselle kiekkoyleisölle jo entuudestaan varsin tutut herrat Mika Torvinen ja Joni Jokila ovat liittyneet mukaan remmiin.

Torvisella, 51, on vyöllään pitkä valmentajakokemus punanuttujen juniorijoukkueista, kun taas Jokila, 35, on pelannut Titaaneissa kausilla 2009–2019 sekä valmentanut muutamaan otteeseen seuran junioreita.

Torvisen ja Jokilan ohella kotkalaisjoukkueen valmennusryhmää täydentää fysiikkapuolesta vastaava 50-vuotias Janne Petäjistö, joka oli jo edeltävällä kaudella Titaanien mukana.

Palikkansa näin ollen pikkuhiljaa haluamaansa järjestykseen saaneiden punanuttujen tähtäimessä onkin oikeastaan enää pakistonsa pelimiesmäärän lisääminen.

– Puolustuskalustoomme kartoitamme vielä muutamaa pelaajaa ja hyökkäykseen saattaa myös yksi lisäys tulla, mutta muuten alamme pelaajiston osalta olla valmiita Suomi-sarjan runkosarjan aloitukseen, summaa titaanipiiskuri Walther.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2023–2024!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!