Kotiotteluiden oheispalvelut 2023–2024

11.9.2023


Titaanit tarjoaa perjantaina käyntiin polkaistavan suomisarjakauden 2023–2024 aikana pelattavien kotiotteluidensa yhteydessä tukun erinäisiä oheispalveluita Vaasan Koulunäkki Areenalle saapuville katsojille.

Kuluvan viikon perjantaina (15.9.) Titaanien kotiotteluiden osalta alkava suomisarjakausi tarkoittaa sitä, että punanuttujen kotihallina toimivalla Vaasan Koulunäkki Areenalla on jälleen kerran tarjolla tukku erinäisiä oheispalveluita pelejä seuraamaan saapuville katsojille.
 

STEAM PUB


Palvelee janoisia katsojia Vaasan Koulunäkki Areenalla entisen D-katsomon paikalla, Palvilihan hodarikiskan välittömässä läheisyydessä.

Steam Pub on varusteltu A-oikeuksin, joten tarjolla on sekä mietoja että väkeviä alkoholijuomia, kuin myös alkoholittomia virvoitusjuomia.

Steam Pub avataan aina noin tuntia ennen Titaanien kotiotteluiden alkua ja se on auki noin puoli tuntia otteluiden päättymisen jälkeen.
 

PALVILIHAN HODARIKISKA


Palvelee katsojia Vaasan Koulunäkki Areenan B- ja C-katsomoiden kulmassa.

Palvilihan hodarikiskan myyntivalikoimasta löytyy suussa sulavia lihapiirakoita, hodareita sekä maukasta kassler-lihaa, kuin myös muuta suolaista ja makeaa naposteltavaa sekä juotavaa vähän joka lähtöön.
 

VIP –TILA


Palvelee VIP-kausikorttilaisia Vaasan Koulunäkki Areenan sisääntuloaulan vasemmalla puolella sijaitsevassa kokoustilassa.

VIP –tilassa on perinteiseen tapaan tarjolla kahvia ja pullaa jokaisessa Titaanien kauden 2023–2024 aikana miteltävässä kotiottelussa.
 

KAHVIO


Palvelee katsojia Vaasan Koulunäkki Areenan sisääntuloaulan oikealla puolella sijaitsevassa tilassa.

Kahvion myyntivalikoimasta löytyy naposteltavaa ja juotavaa moneen eri makuun.

 

Titaanit pelaa ensimmäisen Suomi-sarjan runkosarjan kotiottelunsa kuluvan viikon perjantaina (15.9.). Kiekko putoaa Vaasan Koulunäkki Areenalla jäähän kello 18:30 ja vastustajaksi asettuu Savonlinnan Pallokerho – TERVETULOA!

 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2023–2024!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!