”Kipparikvartetistamme löytyy hyvä sekoitus sopivan erilaisia persoonia”

13.9.2023

Petteri Paajanen toimii myös perjantaina toden teolla käynnistyvällä suomisarjakaudella 2023–2024 menestystä tavoittelemaan lähtevän titaanimiehistön kapteenina.
Petteri Paajanen toimii myös perjantaina toden teolla käynnistyvällä suomisarjakaudella 2023–2024 menestystä tavoittelemaan lähtevän titaanimiehistön kapteenina.

Kuluvan viikon perjantaina Suomi-sarjan runkosarjakamppailunsa kotikaukalossaan Vaasan Koulunäkki Areenalla käyntiin polkaiseva Titaanit on nimennyt kapteenistonsa. C-kirjain ommellaan tuttuun tyyliin Petteri Paajasen pelipaidan rintamukseen.

Perjantai-iltana Suomi-sarjan runkosarjaurakkansa Savonlinnan Pallokerhon isäntänä käynnistävä Titaanit luottaa vastavalitussa kapteenistossaan ennen kaikkea kokemukseen, kuin myös jatkuvuuteen ja omien kasvattiensa vaalimiin perinteisiin.

Punanuttujen kapteenin virassa nimittäin jatkaa jo kahtena edelliskautena C-kirjainta pelipaidassaan kantanut Petteri Paajanen, jolle meneillään oleva kiekkosesonki on kaikkinensa jo kuudes kotkalaisjoukkueen sotivassa.

– Paajanen on päivästä yksi alkaen näyttänyt niin minulle, kuin myös muulle pelaajistolle juuri oikeanlaista esimerkkiä ja asennetta sekä kaukalossa että sen ulkopuolellakin – mielestäni ei ole sattumaa, että kapteenin velvollisuudet on aiemminkin annettu hänen hoidettavakseen, toteaa Titaanien päävalmentaja Max Walther.

Tähänastisella titaaniurallaan 26-vuotias Paajanen on tahkonnut kaikkinensa 140 koitosta Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, joten punanuttumiehistön konkarikaartiin kuuluva savonlinnalaislähtöinen puolustaja totisesti tietää, mitä Suomi-sarjassa pelaaminen loppuviimeksi vaatii.

– ”Pete” pitää omalla toiminnallaan asiat järjestyksessä ja katsoo myös, että muutkin noudattavat yhteisesti sovittuja pelisääntöjä, eikä hän myöskään arastele avata suutaan, mikäli sellainen tarve eteen tulee, Walther antaa tunnustusta kipparilleen.

Paajasen adjutantteita Titaanien kauden 2023–2024 kapteenistossa toimivat varakipparikolmikon muodostavat Eppu Oksanen, Erkka Huttunen sekä Simo Kauppinen.

– Oksanen, Huttunen ja Kauppinen täydentävät mielestäni erinomaisesti kapteenistoamme, sillä he ovat jokainen omalla tavallaan sopivan erilaisia persoonia, titaaniluotsi Walther sanailee.

Niin paluun kuuden vuoden mittaiselta Seinäjoen reissultaan kotiin tehnyt keskushyökkääjä Oksanen, 28, kuin ensimmäisen kerran jo syksyllä 2016 kasvattiseuransa edustusmiehistön pelipaidan suomisarjakahinoissa päälleen pukenut Huttunen, 25, tuovat kapteenistoon samaten aimo annoksen kokemusta, johtajuutta ja esimerkin näyttöä sekä etenkin kaivattua titaaniverta.

Kolmannelle punanuttusesongilleen suunnistava 24-vuotias Kauppinen sitä vastoin kuului kapteeni-Paajasen tavoin edeltävälläkin kaudella kotkalaisjoukkueen kippariryhmään, jonka lisäksi tehohyökkääjä täyttää muiden kollegoidensa tapaan esimerkillä johtamisen sekä urheilullisen puolen tunnusmerkit päälaesta aina varpaisiinsa saakka.

– Kipparikvartetistamme löytyy hyvä sekoitus esimerkillään ja oma-aloitteisuudellaan johtamisen taitavia kavereita sekä sellaisia herroja, jotka pystyvät tuomaan ääntä niin pukukoppiin kuin kaukalon puolellekin, ”Mäkkäri” selventää.

– Se on myös jokaisen kapteenistoon kuuluvan pelaajan kohdalla iso arvo, että he ovat kukin jo pidempään pelanneet Suomi-sarjassa – heistä jokainen tietää, mitä voittaminen sekä menestyminen tällä sarjatasolla vaativat ja millä keinoilla kyseiset päämäärät ovat saavutettavissa.

Titaanit hyökkää uunituoreen kapteenistonsa johdolla kuluvan viikon perjantaina (15.9.) ensimmäisen kerran oikein kunnolla ”sorvin ääreen”, sillä punanutut isännöivät Suomi-sarjan runkosarjan avauskamppailussa Kotkaan vieraaksi saapuvaa SaPKoa.

Ottelu alkaa Vaasan Koulunäkki Areenalla kello 18:30 – liput peliin maksavat 12 & 8 euroa.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN TITAANIT KOTIVOITTOON!

 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2023–2024!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!