”Entisestään lisää leveyttä, vaihtoehtoja ja kilpailua pelipaikoista”

9.11.2023

Kanadalaishyökkääjä Michael Pereira nähdään Titaanien sotisovassa myös loppukauden 2023–2024 aikana.
Kanadalaishyökkääjä Michael Pereira nähdään Titaanien sotisovassa myös loppukauden 2023–2024 aikana.

Kuluvan viikon lauantaina jälleen Savonlinnan Pallokerhon vieraaksi pelaamaan matkaileva Titaanit on leventänyt sopimuspelaajiensa määrää Michael Pereiralla, Kevin Reinsalulla ja Pekka Halosella.

Suomi-sarjan runkosarjataulukon 3. sijalla oleileva Titaanit on solminut kauden 2023–2024 kattavat pelaajasopimukset Viikingeistä punanuttuun siirtyvän hyökkääjän Michael Pereiran sekä kotkalaisjoukkueen riveissä try-outilla olleiden puolustajan Kevin Reinsalun ja hyökkääjän Pekka Halosen kanssa.

– Saamme näiden sopimusten myötä joukkueeseemme entisestään lisää leveyttä, vaihtoehtoja ja kilpailua pelipaikoista, toteaa Titaanien päävalmentaja Max Walther.

– Meillä on nyt lyödä pelaajia moniin eri rooleihin sekä samalla myös hieman särkymävaraa pahan päivän varalle – hyökkäyksen osalta kilpailutilanne on erittäin hyvä, kun taas pakistoon haemme edelleen vielä yhtä kovemman luokan tekijämiestä nykyryhmityksemme tueksi.

Vuosaaren Viikinkien 2. divisioonamiehistöstä titaanipaitaan pysyvästi vaihtava Pereira, 21, on käynnissä olevan kiekkosesongin aikana ehtinyt tähän mennessä pelata punanuttujen riveissä yhteensä neljässä Suomi-sarjan runkosarjakamppailussa ja iskeä niissä tilastoihinsa tehot 1+1.

– Pereira osoitti lyhyen lainajaksonsa aikana kuuluvansa ehdottomasti tälle sarjatasolle ja uskonkin ”Mikeysta” olevan meille vielä paljon iloa, kunhan hän vain pääsee entistä enemmän sinuiksi niin uusien joukkuekavereidensa kuin myös pelisysteemiemme kanssa, Walther kommentoi.

Titaanien mukana jo lokakuun alusta lähtien try-outilla olleista pelaajista Reinsalun, 20, pistetili on vielä seitsemän pelatun runkosarjaottelun jälkeen avaamatta, kun taas 21-vuotias Halonen on merkkauttanut niin ikään seitsemässä suomisarjakoitoksessa aikakirjoihin kolme (2+1) tehopistettä.

– Reinsalu sekä Halonen tulivat molemmat todella hyvällä ja työntekoa pelkäämättömällä asenteella mukaan ryhmäämme – he osoittivatkin sen myötä testijaksojensa aikana juuri oikeanlaista nälkää ja harjoitteluintoa pelipaikat meiltä napatakseen, kotkalaiskäskyttäjä tuumaa.

– Kevin ja ”Pexi” ovat nuoria pelaajia, joilla kumpaisellakin on paljon vielä opittavaa, mutta samalla myös kova halu kehittyä sekä päästä urillaan eteenpäin, joten toivottavasti pystymme siinä olemaan heille loppukauden aikana enemmän kuin avuksi.

Titaanit hyökkää uusimman sopimustrionsa johdolla tulevana lauantaina (11.11.) jälleen Savonlinnaan, jossa punanutut mittelevät lyhyen ajan sisään toistamiseen SaPKon kanssa voimiaan Talvisalon Mediatili Areenalla kello 16:00 alkavassa suomisarjaottelussa.