Pulsan kausi paketissa

16.11.2023

Atte Pulsan pelit titaanimaalin suulla jäivät leikkaushoitoa vaatineen vamman vuoksi kuluvan suomisarjakauden osalta kahteen.
Atte Pulsan pelit titaanimaalin suulla jäivät leikkaushoitoa vaatineen vamman vuoksi kuluvan suomisarjakauden osalta kahteen.

Suomi-sarjan runkosarjarupeamastaan jo reilut puolet tahkonnut Titaanit joutuu suuntaamaan katseensa pelaaja- ja erityisesti maalivahtimarkkinoille, sillä punanuttujen sopimusveskari Atte Pulsan kausi on paketissa leikkaushoitoa vaatineen vamman vuoksi.

Toista kauttaan kasvattiseuransa Titaanien edustusmiehistössä kiekkoja koppailleen Atte Pulsan pelit ovat kuluvan suomisarjasesongin 2023–2024 osalta paketissa.

– Vaikka Atte syksyllä vähän pienemmälle torjuntavastuulle peleissämme on jäänytkin, hän on siitä huolimatta ollut todella tärkeä palanen joukkuettamme ja sen myötä kaverin menettäminen koko loppukauden ajaksi sairastuvan puolelle harmittaa vietävästi, toteaa Titaanien päävalmentaja Max Walther.

Pulsa kärsii leikkaushoitoa vaatineesta keskivartalovammasta, josta toipuminen vie pitkälti ensi kesään, eikä 21-vuotiasta maalivahtia enää näin ollen nähdä käynnissä olevan kauden aikana jäällä punanuttu päällä.

– Tällaista tämä on jääkiekko välillä vain on ja sille emme ikävä kyllä mitään mahda – onneksi Atte kuitenkin pääsi varsin nopeasti leikkaukseen, jonka myötä vammasta kuntoutuminen on jo päässyt alkamaan, eivätkä tulevan kauden torjuntahommat ole näin ollen hänen kohdallaan toivottavasti vaarassa, Walther selventää.

Korvaaja aika lailla ”selvillä”

Pelaajamarkkinoille näin ollen entistä tiiviimmin katseensa suunnanneet punanutut pyrkivät löytämään mitä pikimmiten korvaajan Atte Pulsan jättämiin saappaisiin, sillä ainoastaan Niko Tammen leveiden hartioiden varaan kotkalaisjoukkue ei veskariosastoaan halua saati voi missään nimessä jättää.

– Olemme ehtineet käydä neuvotteluja vähän suuntaan jos toiseen ja Pulsan korvaajaksi onkin eräs varsin tuttu nimi jo noussut keskusteluissamme niin sanotusti framille, kommentoi titaaniluotsi Max Walther arvoituksellisesti.

– Eiköhän meillä ole viimeistään ensi viikolla tiedotettavaa, joten pidetään siis vielä hetken aikaa kynttilää vakan alla kyseisen asian suhteen.

Koska uusin lisäys Titaanien maalivahtiarsenaalissa on vielä jokseenkin hämärän peitossa, ovat punanutut päätyneet lainamaan naapurikaupungin kiekkoylpeyden eli 3. divisioonassa pelaavan Haminan Kiekkoympyröiden luottohäkkärin Jani Lavosen riveihinsä lauantai-iltaiseen (18.11.) Riemu-kotiotteluunsa.

– Kiitokset Kiekkoympyröiden valmennus- ja seurajohdolle Lavosen lainaamisesta, sillä saamme hänen avullaan iskettyä kaksi maalivahtia Riemu-ottelun pelaavaan kokoonpanoon, Walther sanailee tyytyväisenä.

– Jani on kokeneena kaverina täysin mitat täyttävä veskari, joka on varmasti tarpeen niin vaatiessa valmis hyppäämään tolppien väliin myös suomisarjakarkeloissa.