Pussinen palaa peleille!

22.11.2023

Titaanit saa maalitolppiensa väliin loppukaudeksi tuttuakin tutumman kumiukon, kun Niilo Pussinen pukeutuu reilun puolentoista vuoden tauon jälkeen taas punanuttuun!
Titaanit saa maalitolppiensa väliin loppukaudeksi tuttuakin tutumman kumiukon, kun Niilo Pussinen pukeutuu reilun puolentoista vuoden tauon jälkeen taas punanuttuun!

Viime viikonloppuna takaisin voittojen viitoittamalle tielle Suomi-sarjan runkosarjassa palannut Titaanit vahvistaa maalivahtiosastoaan paluun takaisin peleille tekevällä Niilo Pussisella.

Luottoveskarinsa Atte Pulsan leikkaushoitoa vaatineen ja samalla kuluvan kauden pelit paketoineen vamman vuoksi katseensa maalivahtimarkkinoille suuntaamaan joutunut Titaanit on löytänyt etsimänsä korvaajan häkkäriosastolleen.

Viimeksi toissakeväänä kiekkoja Suomi-sarjan pudotuspeleissä punanuttu päällä koppaillut Niilo Pussinen tekee nimittäin paluun maalitolppien väliin loppukauden 2023–2024 kattavalla pelaajasopimuksella!

– Todella hieno asia, että löysimme varsin nopealla aikataululla kartoitetuista ja saatavilla olleista vaihtoehdoista Pulsalle aivan varmasti mitat täyttävän sekä joukkueeseemme niin ikään parhaalla mahdollisella tavalla sopivan korvaajan, toteaa Titaanien päävalmentaja Max Walther.

– Vaikka Pussinen onkin nyt jokusen tovin ollut kiekkoarjesta sivussa, on hän siitä huolimatta fyysisesti todella kovassa iskussa – olemme tehneet Niilon kanssa selkeän suunnitelman loppuvuoden suhteen, eli miten tulemme ajamaan hänet mahdollisimman rauhassa takaisin sisään pelimoodiin.

Vajaat puolitoista vuotta lätkäeläkeläispäiviä viettänyt Pussinen on varsinkin kotkalaiselle kiekkoyleisölle erittäin tuttu kaveri, sillä 28-vuotiaan maalivahdin vyöltä löytyy tähän mennessä yhdeksän kasvattiseuransa Titaanien edustusmiehistön riveissä viettämänsä kiekkosesongin ajalta yhteensä 123 pelattua ja 202 puettua runkosarjaottelua, joista valtaosa on kertynyt suomisarjatasolta.

– Pussinen on persoonansa puolesta erinomainen lisä pukukoppiimme, jonka lisäksi hän pystyy ihan jo omalla kokemuksellaankin johtamaan joukkuetta ja on urheilullisuutensa sekä rautaisen asenteensa ansiosta hieno esimerkki muille pelaajille, punanuttupiiskuri Walther hykertelee tyytyväisenä.

– Lisäksi mieltäni lämmittää eritoten varmuus siitä, että kunhan Niilo saa hyvän ja ehjän treenijakson alle, on häneltä lupa vuodenvaihteen jälkeen odottaa aisaparinsa Niko Tammen sparrauksen sekä tukemisen ohella vahvaa suorittamista myös pelihommienkin muodossa.

Paluun punanuttuun tekevä Pussinen ja muu titaanimiehistö ovat seuraavan kerran ”tulessa” reilun viikon päästä lauantaina (2.12.), kun Raahe-Kiekko saapuu vieraisille Kotkaan ja mittaa Titaanien pelivireen Vaasan Koulunäkki Areenalla kello 17:00 käyntiin polkaistavassa Suomi-sarjan runkosarjakamppailussa.