Pelaajasopimuksia jo täysi tusina

5.6.2015

Kalle Kolehmainen (vas.), Juho Paavola, Eppu Oksanen ja Juuso Löppönen ovat viimeisin osoitus Titaanien vahvasta juniorityöstä.
Kalle Kolehmainen (vas.), Juho Paavola, Eppu Oksanen ja Juuso Löppönen ovat viimeisin osoitus Titaanien vahvasta juniorityöstä.

Titaanien joukkueen rakennus noudattelee valittua linjaa, sillä punanutut ovat solmineet lisää pelaajasopimuksia omien kasvattiensa kanssa.

Titaanimiehistö kaudelle 2015–2016 alkaa muotoutua jo hyvissä ajoin päävalmentajansa Marko Oksasen aiemmin tekemän linjauksen mukaisesti nuorekkaaksi ja aktiiviseksi sekä paikkakunnalla asuviin pelaajiin selkänojansa rakentavaksi ryhmäksi.

Sen seurauksena punanutut ilmoittivat solmineensa yksivuotiset pelaajasopimukset viime kiekkosesongilla Titaanien A-nuorten riveissä suurta roolia kantaneiden puolustajatrio Juho Saarilehdon, Joonas Saarilehdon ja Kalle Kolehmaisen sekä hyökkääjäkolmikko Eppu Oksasen, Juuso Löppösen ja Juho Paavolan kanssa.

– Tunnen jokaisen pelaajan kutakuinkin kuin omat taskuni, sillä olemme yhdessä tehneet töitä monien vuosien ajan – sen myötä on erityisen hienoa nähdä, että he ovat nyt valmiita ottamaan vastuuta kantaakseen myös edustustasolla, toteaa titaaniluotsi Oksanen tyytyväisyys äänessään.

– Kyseinen kuusikko on niin sanotusti ensimmäinen otanta seuran vahvan juniorityön helmistä, joita on kyllä lisääkin tuloillaan edustusjoukkueeseen.

Saarilehdot, Kolehmainen, Oksanen, Löppönen ja Paavola tuovat jokainen nuoresta iästään huolimatta jo 12 sopimuspelaajan suuruiseksi kasvaneeseen kotkalaisjoukkueeseen aimo annoksen lisää jalkoja, käsiä ja pelirohkeutta – eli juuri niitä rakennustarpeita, joista Suomi-sarjanousua tavoittelemaan lähtevän miehistön tuleekin koostua.

– Jokainen nyt sopimuksen tehnyt pelimies on jo aiemmilla kausilla näyttänyt osaamisensa miesten peleissä ja he tuovat joukkueeseemme juuri sitä hakemaamme taitoa sekä luisteluvoimaa, Oksanen kommentoi.

– Omat odotusarvoni herroja kohtaan ovat aika isot, sillä he ovat jälleen vuoden vanhempia ja nimenomaan näiden pelaajien varaan kotkalainen edustuskiekkoilu rakentuu tulevien vuosien aikana.

Punanutut eivät ilmojen lämmetessäkään lepää laakereillaan, sillä täydellä tohinalla käynnissä olevien kesäharjoitusten ohella Titaanit pyrkii juhannukseen mennessä kasvattamaan pelaajasopimuksiensa määrää tasaisen tappavalla tahdilla.

– Teemme kokoajan hommia joukkueen kasaamisen eteen ja uskon, että jo ihan lähitulevaisuudessa tulemme kertomaan lisää pelaajasopimuksia julkisuuteen, naulaa Oksanen itsevarmana.