”Pakiston päällikkö” jatkaa punanutussa

18.6.2015

Tomi Pylväläinen on tähänastisella pelaajaurallaan edustanut Titaaneita jo peräti 283 koitoksessa.
Tomi Pylväläinen on tähänastisella pelaajaurallaan edustanut Titaaneita jo peräti 283 koitoksessa.

Titaanipaitaan kesken viime kauden palannut Tomi Pylväläinen on pistänyt nimensä yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Titaanien puolustuskalusto vahvistuu tuntuvasti näin keskikesän juhlan alla, kun kesken viime kauden takaisin punanuttuun palannut Tomi Pylväläinen päätti jatkaa uraansa ja rustata puumerkkinsä yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Kokeneen ja monissa liemissä marinoidun 31-vuotiaan Pylväläisen jatkohalukkuus veti Titaanien päävalmentaja Marko Oksasen naaman luonnollisesti näkkärille.

– Pakkipalapelimme isoin palanen on nyt ”Törrön” jatkosopimuksen myötä kiinnitetty – äärimmäisen arvokas kaveri joukkueelle ja todella hieno homma, että hän haluaa olla mukana nostamassa seuraa ylöspäin, suitsuttaa Oksanen.

Tähänastisella titaaniurallaan peräti 283 kertaa kotkalaisjoukkueen sotisovan päälleen pukenut Pylväläinen tulee alkavallakin kaudella kantamaan harteillaan jälleen todella suurta vastuuta punanuttujen takalinjoilla.

– ”Törrö” on iso henkinen ja pelillinen johtaja joukkueelle, jonka varaan on helppoa ruveta rakentamaan puolustuspelaamistamme, toteaa titaaniluotsi Oksanen.

– Hän on valmentajalle todella hyvä työkalu ja turva puolustukseen, sillä tiedän tasan tarkkaan, minkälaisesta päälliköstä oikein on kysymys.

Viime kaudella Titaanien riveissä pelaamissaan yhteensä 23 II-divisioonan runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa Pylväläinen täräytti puolustusvelvoitteidensa ohessa tauluun varsin mukavat tehot 2+19.

– Se on tietysti paljon sanottu, mutta muilla joukkueilla ei tässä sarjassa ole tuon tasoista puolustajaa käytettävissään, naulaa Oksanen.