Titaanit yhteistyöhön Smartumin sekä RJ-Kuntoilusetelin kanssa

2.8.2015


Titaanien alkavan kiekkokauden 2015–2016 kotiotteluihin voi nyt lunastaa pääsylipun tai kausikortin sekä Smartum liikuntasetelien että Tyky-Kuntosetelien avulla.

Titaanit on solminut alkavaa kautta 2015–2016 koskevat yhteistyösopimukset Smartum Oy:n sekä RJ-Kuntoiluseteli Oy:n kanssa.

Smartum Oy on vuodesta 1995 lähtien toiminut suomalainen palveluyritys, jonka asiakkaina on yli 13 000 yritystä sekä niiden yhteensä noin miljoona työntekijää.

Smartum liikuntaseteli on työnantajan tarjoama verovapaa henkilöstöetu hyvinvoinnin edistämiseksi. Setelillä työntekijät voivat ostaa liikuntapalveluita jo yli 6000 palveluntuottajalta ympäri Suomen.

RJ-Kuntoiluseteli Oy perustettiin keväällä 2005 ja se on siitä lähtien toiminut työnantajien, työntekijöiden, liikuntakeskusten ja sittemmin myös kulttuurintarjoajien asialla.

RJ-Kuntoiluseteli Oy:n Tyky-Kuntoseteliä vastaanottavien liikunta- ja kulttuurikeskusten verkosto on markkinoiden laajin ja käsittää yli 7000 käyttöpaikkaa läpi Suomen aina Utsjoelta Hankoon.

Nyt solmittujen yhteistyösopimusten myötä punanuttujen syyskuun puolivälin jälkeen toden teolla käyntiin polkaistavan kiekkokauden 2015–2016 kotiotteluihin on mahdollista lunastaa pääsylippu tai kausikortti niin Smartum liikuntasetelien kuin Tyky-Kuntosetelienkin avulla.