Kymen Sanomat –turnaus Ilona Areenalla!

21.8.2015


Edelliskaudesta jonkin verran muuttunut ja harjoitusottelurupeamansa 6-4-vierasvoitolla Peltosaaren Nikkareista avannut Titaanit esittäytyy kotiyleisölleen ensimmäisen kerran kuluvalla kiekkokaudella lauantaina (22.8.) Ilona Areenalla miteltävässä Kymen Sanomat –turnauksessa.

Seitsemän vuotta sitten edellisen kerran pelattu Kymen Sanomat –turnaus tekee kuluvan viikon lauantaina odotetun paluun Titaanien harjoitusottelukalenteriin.

Kymen Sanomat –turnauksen historia on värikäs ja monelta osin varsin mielenkiintoinen, sillä muun muassa hallitsevaa mestaria ei tällä hetkellä ole olemassa, kiitos elokuussa 2008 kesken turnauksen tapahtuneen Kotkan kilpajäähallin jäädytyslaitteiston rikkoutumisen ja sen myötä pelien loppumisen.

Valtikka on siis pitkän tauon jälkeen ”vapaata riistaa” jokaiselle turnaukseen osaa ottavalle joukkueelle, joita punanuttujen ohella ovat niin ikään kuluvalla kaudella Miesten II-divisioonatasolla pelaavat HC Giants (Hollola), HCK Salamat (Kirkkonummi) ja H.K.H. (Hyvinkää).

Jokaisesta Ilona Areenalla Titaanien vieraana lauantaina olevasta joukkueesta löytyy entisiä titaanipelaajia.

Oheisaktiviteetit
 

Lätkän täyteiseen päivään tuovat omat lisämausteensa:

  • Ilona Areenalla kello 10:00 eteenpäin toimiva tapahtuma- ja rompetori, josta löytyy muun muassa laukaisututka.
     
  • Live-musiikista kello 19:00–23:00 välisenä aikana vastaava Jack Custoo & Hauki –orkesteri.
     
  • Avajaisiaan Ilona Areenan sisääntuloaulan vasemmalla puolella sijaitsevassa kokoustilassa viettävä ja aurinkoterassilla varustautunut Martina Pub (A-oikeudet).
     
  • Ilona Areenan pihalla oleva makkaranpaistopiste.

Turnauksen pelitapa
 

Kymen Sanomat – turnauksen ottelut pelataan 2 x 20min mittaisina ja tasatilanteessa ammutaan voittolaukauskilpailu ”kerrasta poikki” –periaatteella.

Jokainen joukkue pelaa turnauksessa yhteensä kolme ottelua, joista saatavien pisteiden (3-2-1-0) perusteella määräytyy järjestys kunniataulukossa.


Kymen Sanomat –turnauksen otteluohjelma
 

Kellonaika Kotijoukkue Vierasjoukkue
 
klo 11:00 Titaanit H.K.H.
klo 12:30 HCK Salamat HC Giants
 
klo 14:00 Titaanit HCK Salamat
klo 15:30 H.K.H. HC Giants
 
klo 17:00 HCK Salamat H.K.H.
klo 18:30 Titaanit HC Giants


Turnausranneke maksaa 5 euroa ja se kattaa kaikki päivän aikana miteltävää kuusi ottelua.
 

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN & VIRKISTÄYTYMÄÄN ILONA AREENALLE!