Harjoitusottelut jatkuvat Järvenpäässä

26.8.2015

Tepsivätkö harjoituksissa opetellut asiat myös Haukkoja vastaan?
Tepsivätkö harjoituksissa opetellut asiat myös Haukkoja vastaan?

Voittoisasti viime viikonloppuna kotikaukalossaan esiintynyt Titaanit jatkaa harjoitusottelurupeamaansa torstai-iltana Järvenpään jäähallissa, jossa punanutut iskevät yhteen edelliskaudella voittamattomaksi jääneiden Haukkojen kanssa.

Titaanien ensimmäinen puolikas syksyn harjoitusottelurupeamasta on sujunut todella komeassa marssitahdissa. Tästä osoituksena punanuttujen jalkoihin ovat jääneet niin Nikkarit, H.K.H.:n, HCK Salamat kuin HC Giantskin.

Nyt vastuksen olettaisi kuitenkin kovenevan pykälällä tai jopa kahdella, kun kotkalaisten vastustajaksi asettuu Järvenpään kiekkoylpeys Haukat, joka painoi punanuttuja viime kaudella tauluun kummassakin keskinäisessä kohtaamisessa (1-3- ja 1-2-tappiot).

– Viime kauden perusteella vastuksen voisi olettaa kovenevan, mutta tässä on itse kukin joukkue vielä niin alussa jääharjoittelun ja pelaamisen suhteen, ettei vastustajistakaan voi sanoa oikein juuta tai jaata, kommentoi Titaanien päävalmentaja Marko Oksanen.

Hienoisen etulyöntiaseman Titaanit torstaiseen koitokseen kuitenkin saa jo ihan sillä, että kotkalaisilla on alla treenipelejä jo kohtalainen liuta, kun taas Haukat vasta avaa oman harjoitusottelu-urakkansa.

Oksasen mukaan pelituntuman saaminen on tässä kohtaa kautta erittäin tärkeä juttu ja sitä niin titaani- kuin haukkapelaajatkin tulevat huomenna vuorenvarmasti saamaan.

– Edessä on jälleen täysimittainen 60 minuuttia kestävä ottelu, joka on ainakin meille iso juttu – pääsemme hakemaan lisää pelituntumaa sarjaa silmällä pitäen, titaanikäskyttäjä tokaisee.

”Matkaa on vielä paljon valmiiseen”

Parhaalla mahdollisella miehistöllä Titaanit ei liikkeelle pääse, sillä työ- ja lomakuviot sekä muut poissaolot verottanevat tässä vaiheessa kautta kovalla kädellä alempien sarjatasojen joukkueita.

– Lähdemme hieman vajaalla ryhmällä Järvenpäähän, joten pelilliset jutut jäävät edelleen hieman taka-alalle. Pyrimme kuitenkin pikkuhiljaa tuomaan niitä enemmän ja enemmän mukaan peliin, toteaa punanuttuluotsi Marko Oksanen.

– Turnauksesta opiksi otetut asiat on aikomus siirtää mukaan pelaamiseen ja toivottavasti jotain niistä näkyy jo huomisessa kamppailussa.

Vaikka Titaanit vajaalla ryhmityksellä Haukkojen kimppuun iskeekin, on kotkalaisvalmennuksen päämääränä hioa edellisissä otteluissa toimineita kentällisiä entistä parempaan kuosiin.

– Turnauksessa nähtyjä koostumuksia on myös tarkoitus ajaa eteenpäin, jotta alkaisimme saada entistä toimivampaa pakettia kasaan, sanailee Oksanen.

– Matkaa on vielä paljon valmiiseen.

Haukkojen ja Titaanien välinen harjoituskamppailu polkaistaan Järvenpään jäähallissa torstaina (27.8.) käyntiin kello 19:50 alkaen – otteluun on vapaa sisäänpääsy.