HC Vantaa palaa takaisin II-divisioonaan

28.8.2015

HC Vantaan paluu takaisin II-divisioonan Etelä-lohkoon nosti titaanileirissä suupielet korviin.
HC Vantaan paluu takaisin II-divisioonan Etelä-lohkoon nosti titaanileirissä suupielet korviin.

Keväällä Suomi-sarjaan itsensä pelannut, mutta resurssipulan vuoksi paikastaan Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla luopunut HC Vantaa (ent. Kiekko-Vantaa Itä) liittyy mukaan II-divisioonan Etelä-lohkoon.

Titaanit saa sittenkin yhden vastustajan lisää omaan ”Rautaliiga”-lohkoonsa, sillä viime kauden mestariyhdistelmä HC Vantaa on Suomen Jääkiekkoliiton taholta hyväksytty paikastaan luopuneen KooKoo-65:sen tilalle Miesten II-divisioonan lohko 1:seen (Etelä).

Tämä tarkoittaa sitä, että runkosarjan ottelumäärä nousee takaisin aiemmin suunniteltuun lukemaan 26 (13 koti- ja 13 vierasottelua) ja pudotuspeleihin selviytyy kahdeksan parasta joukkuetta, kun taas kaksi pahnanpohjimmaista joutuu karsintasarjan syövereihin.

– Tämä on loistava uutinen jo ihan pelimäärän kasvun kannalta, mutta myös siksi, että HC Vantaa saa varmasti kasaan vahvan joukkueen, joka nostaa entisestään II-divarilohkomme tasoa, toteaa Titaanien joukkueenjohtaja Juho Hannukainen tyytyväisenä.

HC Vantaa ottaa suoraan KooKoo-65:sen paikan myös välisarjalohkojaossa, eli se tulee mukaan Titaanien, HC Giantsin, NASKI:n ja PEPO:n välisarjalohko 2:seen.

Sen myötä muutama päivä takaperin uutisoitu malli, jossa joulutaukoon (14.12.) mennessä korkeimmalle sijoittunut välisarjalohko 2:sen joukkue olisi saanut valita vastustajansa ”ylimääräisiin kahteen otteluun” pyyhkiytyy takaisin unholaan.

– Vantaalaisten mukaantulo meidän välisarjalohkoomme on hyvä asia, sillä saimme näin menettämämme kotiottelun takaisin ja uskon, että HC Vantaata vastaan pelattavat pelit vetävät muutenkin keskimääräistä paremmin yleisöä Ilona Areenan katsomoihin, Hannukainen tuumii.

II-divisioonan runkosarja käynnistyy syyskuun 19. päivä, jolloin Titaanit iskee Ilona Areenalla yhteen hollolalaisen HC Giantsin kanssa kello 16:00 alkaen.

Titaanien otteluohjelma II-divisioonan runkosarjassa kaudella 2015–2016 löytyy täältä.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20152016!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!