Rapiat 1700 euroa ehkäisevään päihdetyöhön!

4.9.2015

Joni Jokila johti titaanijoukkoja edestä ja laukoi kamppailun aikana pelivälineen kahdesti Kiekkoympyröiden rysään.
Joni Jokila johti titaanijoukkoja edestä ja laukoi kamppailun aikana pelivälineen kahdesti Kiekkoympyröiden rysään.

Titaanit ja Kiekkoympyrät kantoivat hienosti perjantai-iltana Haminan jäähallissa kortensa kekoon hyvän asian puolesta, houkuttelemalla hyväntekeväisyys-teemalla pelattuun jääkiekko-otteluunsa komeat 238 maksanutta katsojaa. Sen seurauksena Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry sai lahjoituksena kamppailun lipputuloista kertyneet rapiat 1700 euroa Haminan nuoriin kohdistuvaan ehkäisevään päihdetyöhön.

Kiekkoympyrät – Titaanit 1-9 (0-3, 0-3, 1-3)

02:35 0-1 Juho Paavola (Juuso Löppönen, Eppu Oksanen)
13:54 0-2 Joni Jokila (Mikko Lehtinen, Joonas Saarilehto) VoM
19:19 0-3 Joel Helle (Henri Saukkonen)
20:18 0-4 Santeri Kunttu (Joni Kainulainen, Juho Saarilehto)
26:06 0-5 Joni Jokila (Topi Paappanen, Tomi Pylväläinen)
30:24 0-6 Juho Paavola (Marko Puhakka)
43:46 0-7 Aapo Lampinen (Santeri Kunttu)

48:14 1-7 Niko Niemi (Jyri Seppinen)
53:54 1-8 Miro Mänttäri (Ville Myyryläinen, Joel Helle)
54:57 1-9 Joni Kainulainen (Aapo Lampinen, Santeri Kunttu)


Maalivahdit:

Kiekkoympyrät – Jani Lavonen 25+0+0= 25 torjuntaa (vaihto 20:00 / 0-3)
Kiekkoympyrät – Simo Luoma 0+26+26= 52 torjuntaa
Titaanit – Henri Saarenmaa 5+6+6= 17 torjuntaa

Jäähyt:

Kiekkoympyrät 1 x 2min= 2min
Titaanit 1 x 2min= 2min

Perjantai-ilta. Haminan jäähalli. Kaukalossa vastakkain rakkaat paikalliskilpailijat sekä nykyiset yhteistyöseurat Titaanit ja Kiekkoympyrät. Ottelun teemana hyväntekeväisyys. Erätaukoshow’sta vastaamassa HaTaL ry:n taitoluistelijat. Koko tapahtuman tarkoitus – kerätä lipputulojen avulla mahdollisimman suuri summa Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:lle Haminan nuoriin kohdistuvaan ehkäisevään päihdetyöhön.

Näistä aineksista koottu keitos oli jo ennakkoon sen verran maukas ja onnistunut, että se houkutteli lopulta Haminan jäähallin lehtereille yhteensä 238 katsojaa, jonka seurauksena kiekkoseurat pääsivät hymyssä suin ohjaamaan EHYT ry:lle lipputuloista kertyneet rapiat 1700 euroa riihikuivaa rahaa.

– Olihan tämä todella hieno ja erittäin hyvin hoidettu tapahtuma kaikkinensa, kommentoi Titaanien joukkueenjohtaja Juho Hannukainen.

– Uskon, että kaikki tähän hyväntekeväisyystempaukseen osallistuneet tahot ovat enemmän kuin tyytyväisiä lopputuloksesta – 1700 euroa on iso raha, jolla pystytään aivan varmasti auttamaan EHYT ry:n ehkäisevää päihdetyötä.

Rahankeräys hyvän asian puolesta ei tosin päättynyt vielä perjantaiseen jääkiekkokamppailuun, sillä Kiekkoympyröiden avaamalle ja ”Haminan nuorten päihdevastainen työ” –nimeä kantavalle pankkitilille (FI10 1005 3500 1443 70) voi edelleen tehdä rahalahjoituksia aina syyskuun 30. päivään asti.

– Lahjoituksia kannattaa edelleen ehdottomasti tehdä, sillä eurot eivät tässä tapauksessa mene todellakaan hukkaan, antoi Hannukainen vinkkiä asiasta kiinnostuneille tahoille.

Titaanien aktiivinen liike hyydytti isännät

Itse ottelussa Titaanit oli ohjastajan pukilla käytännössä täyden 60 minuutin ajan selkeästi Kiekkoympyröitä terävämmän liikkeen avulla.

Joukkueista näki selkeästi kummalla on alla kuukauden verran systemaattista jää- ja oheisharjoittelua sekä tukku harjoituspelejä ja kumpi taas on vasta viimeisten viikkojen aikana pikkuhiljaa aloitellut totuttelua lajiin nimeltä jääkiekko.

– Kaikki kunnia Kiekkoympyröille hyvästä vastuksesta, mutta pakkohan sen oli jossain näkyä, että olemme tässä vaiheessa syksyä olleet heitä selkeästi enemmän jäällä sekä kosketuksissa kiekkoon, totesi Titaanien joukkueenjohtaja Juho Hannukainen taiston tauottua.

Tokihan Kiekkoympyrät teki kapeassa kotikaukalossaan sen minkä vain pystyi, mutta Titaanit ei muutamia haminalaispyörityksiä lukuun ottamatta antanut huiputtaa itseään.

Vieraat latoivat tasaiseen tahtiin kumimuikkua pelin Kiekkoympyröiden maalilla aloittaneen Jani Lavosen sekä toisesta erästä eteenpäin kotiveräjää vartioineen Simo Luoman selän taakse.

Kiekkoympyrät puolestaan ei kovin vaarallisille tekopaikoille päässyt ja loput hoiti varmaotteisesti titaanirysällä päivystänyt Henri Saarenmaa, jonka onnistui isännistä yllättämään vain ex-titaani Niko Niemi päätöserän puolivälin tietämillä lähteneellä tarkalla laukauksellaan.

Titaaneista vulkanoidusta kumista valmistettua limppua naulasivat ottelun aikana haminalaisuuniin kaksi osumaa mieheen tehneet Juho Paavola ja Joni Jokila sekä kertaalleen nimensä maalintekijöiden armoitettuun listaukseen lisänneet Joel Helle, Santeri Kunttu, Aapo Lampinen, Miro Mänttäri ja Joni Kainulainen.

– Tämä ottelu oli meille ihan sopiva päätös raskaalle viikolle ja nyt on hyvä vetää pari päivää happea, jotta jaksamme taas ensi viikolla keskittyä harjoittelun saloihin sekä viimeisen harjoitusottelun kuvioiden hieromiseen, sanaili Hannukainen.

Titaanit pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen II-divisioonan runkosarjan alkua ensi viikon keskiviikkona (9.9.), kun punanuttujen vieraaksi Ilona Areenalle kello 19:00 alkavaan kamppailuun saapuu Järvenpään Haukat.

Liput kamppailuun maksavat 3 euroa TERVETULOA!