Titaanit täydensi miehistöään

15.9.2015

Joakim Mickos pukee jatkossa päälleen Titaanien peliasun.
Joakim Mickos pukee jatkossa päälleen Titaanien peliasun.

Titaanien testattavana olleet Jani Vilkas, Santeri Jalava ja Joakim Mickos pelaavat punanutussa syyskuun 19. päivä toden teolla käyntiin polkaistavalla II-divisioonakaudella.

Titaanit on solminut yksivuotiset pelaajasopimukset kotkalaisjoukkueen testissä olleiden Jani Vilkkaan, 20, Santeri Jalavan, 21, ja Joakim Mickosin, 21, kanssa. Jokainen edellä mainitusta kolmikosta pelasi vielä viime kaudella pääosin A-nuorten Mestiksessä – Vilkas ja Jalava edustivat Titaaneita, kun taas Mickos kipparoi paikalliskilpailija KooKoota.

Titaanien mukana alkusyksyn aikana niin harjoituksissa kuin peleissäkin viipottaneet pelimiehet vakuuttivat otteillaan punanuttujen päävalmentaja Marko Oksasen.

– Kyseinen kolmikko on esittänyt positiivisia otteita sekä harjoituksissa että harjoituspeleissä. He ovat kaikki nuoria pelaajia, joilla on parhaat pelivuodet vielä edessäpäin, joten ilman muuta halusimme heidän jatkavan riveissämme, toteaa Oksanen.

Sekä puolustajana että hyökkääjänä pelaamaan pystyvät Vilkas ja Jalava sekä hyökkääjänä töitä paiskiva Mickos nostavat Titaanien sopimuspelaajien lukumäärän reilua viikkoa ennen sarja-avausta lukemaan 26.

– Jani ja Santeri ovat kumpainenkin todella monipuolisia pelaajia, sillä he pystyvät pelaamaan niin puolustajana kuin hyökkääjänä. Joakim taas tuo joukkueeseen kovaa työmoraalia ja pelaa illasta toiseen hyvällä asenteella molempiin suuntiin, Oksanen kommentoi.

– Tällaisia kavereita ei joukkueessa ole koskaan liikaa ja uskon heistä olevan meille vielä paljon iloa tulevaisuudessa.

Titaanit on myös jatkanut puolustaja Henri Saukkosen, 25, testijaksoa kestämään kuukauden verran lisää, jonka seurauksena kotkalaisjoukkue onkin päävalmentajansa mukaan kutakuinkin valmis II-divisioonan runkosarjan aikana edessä tuleviin haasteisiin.

– Emme enää tässä kohtaa aktiivisesti hae pelaajia, vaan valmistaudumme täydellä tohinalla kauden aloitukseen, Oksanen puntaroi.

– Aika näyttää tulemmeko pitkän sarjakauden aikana tarvitsemaan lisävahvistuksia ja elämme sen myötä aina tilanteen mukaan.