Jokila palaa titaanikippariksi

19.9.2015

Joni Jokilan johtama tuore kapteenikolmikko on muun joukkueen tavoin valmiina tänään alkavaan sarjakauteen.
Joni Jokilan johtama tuore kapteenikolmikko on muun joukkueen tavoin valmiina tänään alkavaan sarjakauteen.

Titaanien kapteenisto kaudelle 2015–2016 on lyöty säppiin. Viimekeväisestä loukkaantumisestaan kesän aikana pelikuntoon toipunut Joni Jokila ottaa kapteenin vastuun takaisin harteilleen.

Titaanit hyökkää tänään käynnistyvässä II-divisioonan runkosarjassa vastustajiensa kimppuun jo viime kaudella kotkalaisjoukkueen kapteenina toimineen 27-vuotiaan laitahyökkääjä Joni Jokilan johdolla.

Titaanimiehistön varakapteeneiksi on puolestaan nimetty edelliskaudella Jokilan sairausloman aikana C-kirjainta pelipaitansa rintamuksessa kantanut konkaripuolustaja Tomi Pylväläinen, 32, sekä alkukesästä paluun takaisin punanuttuun tehnyt 26-vuotias keskushyökkääjä Topi Paappanen.

– Meillä on tällä kaudella kasassa kolmen pitkän linjan titaanin muodostama kapteenisto, jossa jokaisen mukana olevan kaverin varaan valmennuksen on helppo turvautua, selventää Titaanien päävalmentaja Marko Oksanen kapteenistovalintoja.

– Niin ”Jogi”, ”Törrö” kuin ”Papukin” ovat esimerkillisiä pelaajia jäällä ja pukukopissa – kukin kyseisestä kolmikosta johtaa joukkuetta sekä teoilla että sanoilla. En halua nostaa ketään heistä toistensa yläpuolelle, vaan näen asian niin, että meillä on kolme tasa-arvoista kapteenia, joista yksi pitää paidassaan C-kirjainta.

”Hienoa päästä pelaamaan tosipelejä”

Viime keväänä Titaanien jääharjoituksissa ylävartalovamman saanut ja sen myötä osan II-divisioonan runkosarjasta sekä pudotuspelit missannut Joni Jokila on jälleen täydessä kunnossa ja mies suoranaisesti uhkuukin pelihaluja.

Tätä väittämää tukee myös Titaanien alkusyksyn aikana pelaamien harjoitusotteluiden pistepörssi, jonka Jokila vei nimiinsä tehoilla 7+4.

– Kapteenius on itselleni samalla sekä kunnia- että myös erittäin mieluinen tehtävä, jonka mukanaan tuoman vastuun yritän totta kai mahdollisimman hyvin hoitaa, punanuttukippari sanailee.

– Paremmassa kunnossa tässä taidetaan olla kuin viime kaudella, sillä pelien kesken jääminen loukkaantumisen takia harmitti sen verran paljon, ettei harjoitteluhaluja tarvinnut kovinkaan paljoa etsiä.

Uusi kapteenikolmikko johdattaa Titaanit ”Rautaliiga”-kauden avaukseen, joka pelataan tänään lauantaina (19.9.) kello 16:00 alkaen, Ilona Areenalle vieraaksi saapuvaa hollolalaisyhdistelmä HC Giantsia vastaan.

– Onhan tässä jo hyvä tovi odotettu, että sarja alkaisi ja sen myötä onkin todella hienoa päästä pelaamaan tosipelejä muun joukkueen kanssa, Jokila kommentoi tyytyväisenä.
 

”RAUTALIIGAN” KAUSIENNAKKO:

Titaanit 2015–2016 – päätyyn asti!