Kiitos kuluneesta kaudesta 2015–2016!

20.3.2016


Titaanien osalta viime lauantaisiin mestaruusjuhliin päättynyt kiekkokausi 2015–2016 kulki alusta alkaen suunnitelmien mukaisesti aina sinne tavoiteltuun päätyyn asti!

Seuran ja titaanijoukkueen tavoite kuluneen sesongin osalta oli päästä tavoittelemaan Suomi-sarjapaikkaa kaudelle 2016–2017.

Kyseinen päämäärä myös lopulta täyttyi, sillä ”Rautaliigan” Etelä-lohkon mestaruuden viime lauantaina (12.3.) Ilona Areenalla varmistaneet punanutut saivat alkuviikosta Suomen Jääkiekkoliitolta tiedon, ettei Suomi-sarjan karsintoja pelata.

Tämän myötä Titaanit on oikeutettu anomaan paikkaa Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle ja jotta se himoittu paikka irtoaa, on kotkalaisten vielä täytettävä SJL:n laatimat Suomi-sarjan lisenssiehdot.

Kyseinen tavoite ja sen täytäntöönpano ei olisi kuitenkaan ollut mahdollista ilman ulkopuolista tukea, joten todella iso kiitos meihin alusta loppuun asti uskoneille yhteistyökumppaneillemme, titaanikannattajille ja kotiotteluidemme sekä itse punanuttumiehistön parissa pyyteetöntä työtä paiskineille tahoille!

Voimme nyt todeta, että me teimme sen – me menimme yhdessä päätyyn asti!