Huttunen ja Myyryläinen pelikieltoon

7.11.2016

Kahden ottelun mittaisen pelikiellon saaneen Ville Myyryläisen ei  tositoimien merkeissä tarvitse hetkeen kypärää päähänsä asetella.
Kahden ottelun mittaisen pelikiellon saaneen Ville Myyryläisen ei tositoimien merkeissä tarvitse hetkeen kypärää päähänsä asetella.

Viikonloppuna mitellyt Ketterä- ja KJT-koitokset poikivat pelikiellot Titaanien Erkka Huttuselle sekä Ville Myyryläiselle.

Titaanit joutuu seuraavissa Suomi-sarjan runkosarjaotteluissaan tulemaan toimeen ilman puolustaja Erkka Huttusen sekä hyökkääjä Ville Myyryläisen joukkueelle tarjoamaa pelillistä panosta.

Syynä tähän on se, että niin Huttunen kuin Myyryläinenkin saivat viime viikonloppuna pelattujen Ketterä- ja KJT-kamppailuiden tuoksinassa 5+20 minuutin rangaistukset, jotka poikivat parivaljakolle eri mittaiset pelikiellot.

Erkka Huttuselle Suomi-sarjan kurinpito määräsi kolmen (3) ottelun mittaisen pelikiellon titaanipuolustajan taklattua ketterähyökkääjä Rudolfs Maslovskisin selästä päin laitaa perjantai-illan kotikahinan kolmannessa erässä.

Huttuselta jäävät täten väliin Titaanien tulevat Kiekkokopla- (12.11.), D-Kiekko- (19.11.) ja Ketterä-ottelut (23.11.).

Myös Ville Myyryläinen joutuu seuraamaan tulevat taistot katsomon puolelta, sillä punanuttuhyökkääjälle tuomittiin lauantaisen KJT-vierastaiston päätöserän alussa kotijoukkueen puolustaja Tony Ojalaan kohdistuneesta laitataklauksesta kahden (2) ottelun mittainen pelikielto.

Nyt määrätty pelikielto on Myyryläiselle jo toinen kuluvalla Suomi-sarjakaudella 2016–2017, jonka myötä miestä ei nähdä tositoimissa edessä olevissa Kiekkokopla- (12.11.) ja D-Kiekko-kamppaluissa (19.11.).