Kiljusen lainapesti päättyi loukkaantumiseen

14.12.2016

Vahvasti punanutussa lainapestinsä aikana esiintynyt Roope Kiljunen joutuu seuraamaan loppuvuoden Suomi-sarjataistot sairastuvan puolella.
Vahvasti punanutussa lainapestinsä aikana esiintynyt Roope Kiljunen joutuu seuraamaan loppuvuoden Suomi-sarjataistot sairastuvan puolella.

Titaaneissa lainalla olleen Ketterän sopimuspuolustaja Roope Kiljusen pelit on kuluvan vuoden osalta pelattu.

Titaanit ei pääse nauttimaan vahvasti punanutussa esiintyneen Roope Kiljusen palveluksista jäljellä olevissa Suomi-sarjan syyskauden otteluissaan.

Kiljusen pitää nimittäin tositoimista sivussa yläraajavamma, jonka 24-vuotias puolustaja sai viime lauantaina (10.12.) Ilona Areenalla mitellyn S-Kiekko-koitoksen päätöserässä.

Näin ollen alun perin seitsemän ottelun mittaiseksi ilmoitettu lainapesti Ketterästä katkesi neljään kamppailuun, joiden aikana Kiljunen ei tehopisteille päässyt, mutta puolustaja esitti muuten erittäin jämäkkää pelaamista.

– Roope paransi kokoajan otteitaan, mitä enemmän hän sai pelejä alle, joten S-Kiekkoa vastaan tapahtunut loukkaantuminen on niin meidän kuin miehen itsensäkin kannalta todella huono juttu, harmittelee Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

– Kiljusen puuttuminen riveistämme loppuvuoden peleissä on meille menetys, sillä hän oli selkeä vahvistus peräpäähämme.

Kiljusen vahvat otteet punanutussa voivat poikia vuodenvaihteen jälkeen jatkoa, mikäli toipuminen vammasta sujuu suunnitelmien mukaan ja Ketterässä näytetään ”vihreää valoa” uudelle lainapestille.

– Keskustelemme Ketterän seura- ja valmennusjohdon kanssa joulun jälkeen asiasta ja mikäli se vain on mahdollista, on ”Kili” ilman muuta tervetullut takaisin riveihimme, toteaa Piispanen.