Peltoselle ”aikainen joululahja”

19.12.2016

Jesse Peltosen varsin kiivasluonteinen verbaalinen kanssakäyminen tuomariston kanssa johti lopulta kahden ottelun mittaiseen pelikieltoon.

Titaaneissa lainalla hyökkäävän Jesse Peltosen tulistuminen Hunters-kotiottelun toisessa erässä poiki miehelle pelikiellon.

Viime perjantaina Ilona Areenalla mitellyn erittäin värikkään Suomi-sarjan runkosarjaottelun Titaanit–Hunters toisen erän tapahtumat ovat poikineet punanuttua taistossa päällään kantaneelle Jesse Peltoselle jatkoseuraamuksia.

Ajassa 33:31 väärästä vaihdosta isännille tuomittua kakkosta äänekkäästi protestoitunut ja siitä palkinnoksi 10 minuutin käytösrangaistuksen saanut Peltonen jatkoi verbaalista tykitystään vielä jäähyaitiosta käsin, jonka myötä ottelun päätuomari Ville Vuohtoniemi passitti titaanihyökkääjän pelirangaistus niskassaan pukukopin puolelle.

Suomi-sarjan kurinpito muisti Peltosta vielä jälkikäteen ”aikaisella joululahjalla”, lätkäisemällä miehelle kahden ottelun mittaisen pelikiellon erotuomariraportin ja kamppailun videotallenteen perusteella.

Peltonen ehti kärsiä pannansa avausosan jo lauantaina (17.12.) Naantalissa pelatussa VG-62-taistossa, joten syntien sovittamisesta jää jäljelle enää vuodenvaihteen jälkeen edessä olevan HCIK-ottelun (7.1.) seuraaminen katsomon puolelta käsin.