”Ratkaisu hyödyttää niin meitä kuin SaiPaakin”

20.12.2016

Titaanit ottaa joulutauon aikana mittaa SaiPan A-nuorten SM-liigajoukkueesta.
Titaanit ottaa joulutauon aikana mittaa SaiPan A-nuorten SM-liigajoukkueesta.

Titaanit ei lepää aivan täysin laakereillaan kolmen viikon mittaisen joulutaukonsa aikana. Punanutut iskevät nimittäin perjantaina 30. päivä joulukuuta miteltävän harjoitusottelun merkeissä yhteen Nuorten SM-liigassa pelaavan SaiPan kanssa.

Viime viikonloppuna kahden perättäisen ja tuikitärkeän voiton siivittämänä Suomi-sarjan joulutauolle sarjataulukon 8. sija hallussaan siirtynyt Titaanit on sopinut harjoitusottelun pelaamisesta vielä ennen vuodenvaihdetta.

Punanutut kohtaavat Kisapuiston jäähallissa perjantaina 30. päivä joulukuuta kello 18:30 alkaen pelattavassa koitoksessa Nuorten SM-liigan sarjataulukossa tällä hetkellä 15. sijalla majailevan Lappeenrannan SaiPan.

– SaiPan A-nuorten valmennus otti meihin päin yhteyttä asian tiimoilta, sillä heillekin tulee tässä joulun ja vuodenvaihteen tienoilla pitkä tauko peleistä, kertoo Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

– Koimme puolin ja toisin mielekkääksi järjestää harjoitusottelun, jonka avulla voimme tässä tauon aikana pitää pelituntumaa yllä.

Pelituntuman ylläpito tulee molemmille osapuolille tarpeeseen, sillä niin SaiPa kuin Titaanitkin palaa takaisin sarjapelien maailmaan vasta vuoden 2017 tammikuun 7. päivänä.

– Tämä ratkaisu hyödyttää aivan varmasti niin meitä kuin SaiPaakin, kun taas tammikuun alussa sarjapelit lähtevät liikkeelle, titaaniluotsi toteaa.

Ottelusta voi povata näin ennakkoon varsin jännittävää tapahtumaa, sillä punanutut saavat vastaansa Janne Mälkiän valmentaman nuoren ja ennakkoluulottoman lappeenrantalaisryhmän, joka mitä luultavimmin haluaa näyttää Titaaneille ne kuuluisat ”närhen pelivärkit”.

Kotkalaisleirissä odotetaan niin ikään SaiPan kohtaamista suurella mielenkiinnolla.

– Myös se oli kummallekin osapuolelle mieleistä, että vastus on täysin uusi, eikä mikään normaali sarjassa kohdattava joukkue, sanoo Piispanen.

SaiPan ja Titaanien väliseen harjoitusotteluun on vapaa sisäänpääsy.