Titaanit lainaa Reko Riihisen Ketterästä

13.1.2017

Titaanit vahvistuu Ketterästä lainatulla hyökkääjä Reko Riihisellä. © Mika Tiira
Titaanit vahvistuu Ketterästä lainatulla hyökkääjä Reko Riihisellä. © Mika Tiira

Suomi-sarjan viimeisistä pudotuspelipaikoista tiukasti kisaava Titaanit saa apua hyökkäysosastolleen Ketterästä lainalle saapuvan Reko Riihisen muodossa.

Viimeisellä pudotuspelipaikalla tällä hetkellä majaileva Titaanit vahvistuu uudella pelaajalla, kun Suomi-sarjan kärjessä porhaltavan Ketterän sopimushyökkääjä Reko Riihinen saapuu lainalle punanuttuun.

Alun perin Helsingin IFK:ssa kiekko-oppinsa saanut 24-vuotias Riihinen on kuluvalla kaudella esiintynyt imatralaismiehistön riveissä 25 runkosarjaottelussa ja tehnyt niissä 14 (9+5) tehopistettä.

– Riihinen on erittäin tervetullut lisä joukkueeseemme – hän tuo oikealta laukovana pelaajana entistä enemmän leveyttä hyökkäyskalustoomme, toteaa Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

– Reko on maalintekijä. Sillä osastolla ei meillä liikaa tarjontaa ole tällä kaudella ollut ja uskon hänen olevan meille selkeä vahvistus.

Riihinen on Ketterän lisäksi pukenut tähänastisella urallaan päälleen kahden muunkin Suomi-sarjajoukkueen, Bewe TuusKin ja KJT:n, sotisovat. Maaliahneen hyökkääjän tililtä löytyy myös kuusi Kiekko-Vantaan paidassa pelattua Mestis-kamppailua.

Riihisen laina tuli Titaaneille ajankohtaiseksi, koska joukkueen riveistä on erinäisten syiden vuoksi poissa tukku vakiokokoonpanoon kuuluvia hyökkääjiä.

Juho Luukkonen (pelikielto), Ville Myyryläinen (ylävartalovamma) ja vastikään harjoituksiin kahden kuukauden tauon jälkeen palannut Jere Lifländer ovat sivussa, joten ihan jo määrällisestikin Riihisen lainapesti tulee meille erittäin hyvään saumaan, sanoo Piispanen.

Riihisen lainapesti on seurojen yhteisen sopimuksen myötä toistaiseksi voimassa, mutta Ketterällä on tarpeen niin vaatiessa oikeus kutsua sopimuspelaajansa koska tahansa takaisin riveihinsä.