Piispanen jatkaa punanuttujen peräsimessä

24.1.2017

Mika Piispanen toimii myös tulevalla kiekkokaudella Titaanien pääkäskijänä.
Mika Piispanen toimii myös tulevalla kiekkokaudella Titaanien pääkäskijänä.

Titaanit jatkaa tutun päävalmentajan komennossa myös tulevalla kiekkokaudella 2017–2018.

Suomi-sarjassa pelaava Kotkan Titaanit ja Mika Piispanen ovat yksissä tuumin sopineet käyttävänsä lappeenrantalaislähtöisen valmentajan viime keväänä allekirjoittamassa sopimuksessa olleen option vuoden mittaisesta jatkopestistä.

Sen myötä 42-vuotias Piispanen nähdään tulevallakin kiekkosesongilla 2017–2018 punanuttujen pääkäskijänä.

Titaanit vahvaan vireeseen kuluvalla Suomi-sarjakaudella johdattaneen Piispasen jatko oli HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Petteri Lehden mukaan lopulta erittäin helppo päätös.

– Mika on hoitanut tonttinsa mitä parhaimmissa määrin ja ansaitsee täten jatkaa päävalmentajan toimessaan, sillä seuramme puolelta asettamat tavoitteet ovat täyttyneet komeasti, kommentoi Lehti.

– Kumpikin osapuoli on pitänyt sovituista asioista kiinni, joten päätös yhteisen polun jatkamisesta oli molemmin puolin todella vaivaton ratkaisu.

Punanuttupiiskuri Piispanen on kotkalaisseuran puheenjohtaja Lehden kanssa prikulleen samoilla linjoilla nyt tehdyn jatkopäätöksen suhteen.

– Keskustelimme lähtökohtaisesti jo viime keväänä, että kyseessä on kaksivuotinen projekti, joten sen saattaminen maaliin ei ollut henkilökohtaisesti vaikea päätös, toteaa Piispanen tyytyväisenä.

– Toimintaympäristö on ollut itselleni todella mieleinen, sillä seurajohto on hoitanut kaikki sovitut asiat täsmällisesti, joten jatkamispäätös ei tuottanut minkäänlaisia vaikeuksia.

Joukkueen kasaus ja muu valmennusryhmä seuraavaksi ”työn alle”

Vaikka nykyinen Suomi-sarjasesonki onkin vielä pahasti kesken, aikoo päävalmentajana jatkava Mika Piispanen aloittaa välittömästi ensi kauden joukkueen kokoamisen yhdessä seuran pelaajakoordinaattorina toimivan Marko Oksasen kanssa.

– On selvää, että meidän pitää jo osittain katsoa kohti tulevaa, vaikka kuluvan kevään tärkeimmät pelit ovatkin vielä edessä, sanoo Piispanen.

– Yhteinen halumme seurajohdon kanssa on saada kasaan tietty runko ensi kautta varten, jotta olisimme sen myötä jo paremmassa tilanteessa, kuin lähtökohtaisesti vuosi sitten tähän aikaan.

Piispasen ohjastaman muun valmennusryhmän jäsenten jatkot selvinnevät sitä vastoin aikaisintaan meneillään olevan sesongin taukoamisen jälkimainingeissa.

– Tärkeintä oli saada tulevan kauden päävalmentajan nimi ensiksi selville, selventää HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Petteri Lehti.

– Muiden valmennusryhmän jäsenten kanssa alamme keskustella mahdollisista jatkosopimuksista vasta kuluvan kevään pelien päättymisen jälkeen.