Energiaa jäällä –tapahtuma onnistui mainiosti!

23.1.2017

Ilona Areenan kaukalo oli sunnuntaina tupaten täynnä toinen toistaan innokkaampia jääurheilun ystäviä. © Kymenlaakson Sähkö
Ilona Areenan kaukalo oli sunnuntaina tupaten täynnä toinen toistaan innokkaampia jääurheilun ystäviä. © Kymenlaakson Sähkö

Sunnuntaina Ilona Areenalla järjestetty ja osallistujille maksuton Energiaa jäällä –yleisöluistelutapahtuma oli kaikkinensa todellinen jättimenestys.

Kotkan Titaanit järjesti yhdessä pitkäaikaisen tukijansa Kymenlaakson Sähkö Oy:n kanssa Energiaa jäällä –yleisöluistelutapahtuman sunnuntaina 22.1.2017 Ilona Areenalla.

Koko perheen tapahtuma onnistui mainiosti, sillä paikalle oli saapunut yli 300 luistelusta ja jääkiekkoilusta kiinnostunutta ihmistä, jotka saivat pari tuntia kestäneen session aikana testata luistelu- ja laukaisutaitojaan, teroituttaa luisteluvälineistöään, herkutella maittavilla korvapuusteilla sekä pipareilla että kylmillä ja kuumilla juotavilla!

Mukana menossa oli myös joukko Titaanien Suomi-sarjassa pelaavan edustusjoukkueen pelaajia, jotka opastivat halukkaita jääurheilun saloihin ja nostattivat välillä jopa tahtomattaankin entisestään jo katossa ollutta fiilistä omilla mielenkiintoisilla tarinoillaan.
 

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE HIENOSTA PÄIVÄSTÄ!