Päävalmentajan kiitokset kuluneesta kaudesta

28.2.2017

Titaanit selvitti heti ”tulokaskaudellaan” tiensä Suomi-sarjan pudotuspeleihin.
Titaanit selvitti heti ”tulokaskaudellaan” tiensä Suomi-sarjan pudotuspeleihin.

Titaanien päävalmentajana toimiva Mika Piispanen halusi avata sanaisen arkkunsa ja jakaa tunnustusta usealle eri taholle kuluvan kauden pelien päättymisen seurauksena.

Kuluneen Suomi-sarjakautensa viime sunnuntaiseen (26.2.) puolivälierätappioon Imatran Ketterälle päättänyt Kotkan Titaanit voi päävalmentajansa Mika Piispasen mukaan olla ylpeä saavutuksestaan.

Punanuttujen ”debyyttisesonki” Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla sujui hienoisen alkukankeuden jälkeen loistavissa merkeissä, saaden huipennuksensa tiukassa ja tunteikkaassa pudotuspelisarjassa mestarisuosikki Ketterän kanssa.

Sen myötä ensimmäistä kauttaan kotkalaismiehistön päävalmentajana toimiva Piispanen halusi pukea sanoiksi kiitoksensa kaikille Titaanien menossa mukana eläneille tahoille.

”Pisen” kiitos-teksti löytyy tästä alta.
 KIITOKSET KAUDESTA 2016–2017!


Pelit ovat tältä kaudelta paketissa, mutta voimme kaikki olla iloisia tästä menestyksestä, jonka Titaanit saavutti nuorella ja suhteellisen kokemattomalla joukkueellaan.

Suomi-sarja on todella kova sarja. Se on Suomen kolmanneksi korkein valtakunnallinen sarjataso lajissa, joka on Suomen suosituin urheilulaji. Siksi kyseistä sarjaa mainostetaankin jääkiekossa ”maailman kovimmaksi amatöörisarjaksi”.

Lähdimme keväällä 2016 joukkueen kanssa kohti tuntematonta tiedostaen, että harjoittelu on ainut tie, jolla voimme lähteä joukkuetta eteenpäin viemään. Harjoittelimme intensiivisesti sekä hyvällä asenteella koko kesän ja aloittaessamme jääharjoittelun elokuussa, tiesimme fysiikkamme riittävän varmasti kyseiselle sarjatasolle.

Jääharhoittelun alkaessa oli selvää, että meidän pitää saada pelimme sarjan edellyttämälle tasolle, sillä pelinopeus, reagointinopeus sekä kamppailupelaaminen tulisivat olemaan merkittävimmät muutokset edellisiin vuosiin nähden ja tuohon haasteeseen meidän pitäisi pystyä vastaamaan. Luisteluvoima tulisi olemaan suurin valttikorttimme hyvän fysiikan johdosta.

Näitä asioita lähdimme viemään eteenpäin ja tähtäsimme kaikella harjoittelulla näiden asioiden parantamiseen sekä ylläpitämiseen.

Syksyn aikana oli nähtävissä, kuinka monet pelaajamme kasvoivat matkan varrella sarjan edellyttämälle tasolle ja omaksuimme myös koko ajan paremmin pelitapaamme, jonka lähtökohtana olivat juuri nuo edellä mainitsemani asiat.

Tulokset alkoivat kääntyä positiiviseen suuntaan marraskuun alusta ja olimme todella hyvässä ”lennossa” siitä eteenpäin aina runkosarjan päätöskierroksille saakka, saavuttaen yhteisen tavoitteemme – paikan Suomi-sarjan pudotuspeleissä keväällä 2017!

Pudotuspelit olivat hieno palkinto joukkueelle kaikesta siitä työstä, jonka se on jaksanut tehdä hyvällä asenteella ja sitoutuneesti viime keväästä lähtien. Joukkue taisteli urhoollisesti ja antoi aivan varmasti kaikkensa ennakkoon ylivertaista vastustajaa vastaan, jonka myötä saimme aikaan kolme hienoa pudotuspelikamppailua.

On ollut hienoa toimia tällaisen joukkueen päävalmentajana ja olen todella ylpeä jokaisesta joukkueemme pelaajasta – loistavia jätkiä jokainen!

Haluan kiittää kuluneesta kaudesta loistavaa apuvalmentajaani Joria, maalivahtivalmentaja ”Marskia”, joukkueen monitoimimiestä Juhoa sekä jokaista huoltajaamme Kimmoa, Mikkoa ja Paavoa!

Seurajohdolle kiitokset myös toiminnan pyörittämisestä, sillä taustat ovat varmasti Titaaneissa nyt hyvissä käsissä!

Lisäksi suuret kiitokset hienoille kannattajillemme. Olette loistava kotiyleisö, sillä Kotkassa on aina hienoa pelata mahtavan kannustuksen siivittämänä!

Suuret kiitokset myös kaikille tukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme – te mahdollistatte tukemisellanne jääkiekon pelaamisen Suomi-sarjatasolla Kotkassa!
 

TEIMME KAIKKI YHDESSÄ TÄSTÄ LOISTAVAN KAUDEN,
MUTTA TEHDÄÄN SEURAAVASTA VIELÄKIN PAREMPI!


Kiekkoterveisin

Mika Piispanen,
päävalmentaja

Kotkan Titaanit
HK Titaanit ry