Valmennusryhmä jatkaa tutussa muotissa

11.4.2017

Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen saa myös jatkossa tuekseen Jori Sainion ja kuvasta puuttuvan Markku Innasen.
Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen saa myös jatkossa tuekseen Jori Sainion ja kuvasta puuttuvan Markku Innasen.

Kotkan Titaanit on käyttänyt jo viime kaudella joukkueen valmennusryhmään kuuluneiden Jori Sainion ja Markku Innasen sopimuksissa olleet optiovuodet.

Vahvan ”tulokaskauden” jääkiekkoilun Suomi-sarjassa pelannut Titaanit luottaa myös jatkossa tuttuihin menestyksentekijöihinsä, sillä apuvalmentaja Jori Sainio, 46, ja maalivahtivalmentaja Markku Innanen, 68, muodostavat punanuttujen valmennusryhmän kaudella 2017–2018 yhdessä päävalmentaja Mika Piispasen kanssa.

Viime keväänä kotkalaisjoukkueen valmennukseen mukaan tulleiden Sainion ja Innasen sopimuksissa oli molemminpuoliset optiot, jotka on nyt otettu kummankin osapuolen yhteisestä tahdosta käyttöön.

Titaanien edustusmiehistöä hallinnoivan HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Petteri Lehti on luonnollisesti hyvillään vankkaa työtä tehneen valmennusryhmän jatkamisesta kokonaisuudessaan myös edessä olevalla Suomi-sarjasesongilla.

– Jori ja Markku tekivät päättyneellä kaudella yhdessä Mika kanssa loistavaa työtä niin titaanikiekkoilun eteenpäin viemisen kuin pelaajienkin kehittämisen parissa, joten halusimme heidän ilman muuta jatkavan mukana joukkueen valmennuksessa myös vastaisuudessa, Lehti kommentoi.

Sama tyytyväinen ilme on niin ikään päävalmentaja Piispasen kasvoilla.

– Aloitimme vuosi takaperin tekemään nousujohteisesti töitä yhdessä joukkueen kanssa ja pyrimme tietenkin alkavalla kaudella jatkamaan samaa rataa. Yksi erittäin oleellinen asia siinä päämäärässä totta kai on se, että valmennusryhmämme pysyy ennallaan, punanuttupiiskuri sanailee.

– Halusin viime keväänä kyseisen parivaljakon mukaan tähän touhuun, sillä päävalmentajalla pitää aina olla parhaat mahdolliset apujoukot tukenaan, eikä edelliskausi tuonut näkökantaani minkäänlaista muutosta.