Kaksi sisään, yksi ulos

1.12.2017

Alkukauden ajan Haukkojen riveissä kiekkoillut Vikke Terho nähdään jatkossa jäällä titaanipaita päällä. © Toni Jaconelli – http://www.jaconelli.fi/
Alkukauden ajan Haukkojen riveissä kiekkoillut Vikke Terho nähdään jatkossa jäällä titaanipaita päällä. © Toni Jaconelli – http://www.jaconelli.fi/

Titaanien hyökkäyskalusto kokee muutoksia, sillä punanutun pukevat jatkossa päälleen Vikke Terho ja Joonas Kirjonen, kun taas Teemu Vierre ei jatka kotkalaisjoukkueessa.

Kotkan Titaanit on tehnyt loppukauden mittaiset pelaajasopimukset hyökkääjäparivaljakko Vikke Terhon ja Joonas Kirjosen kanssa. Kyseinen duo saapuu punanuttuun Järvenpäästä, pelattuaan alkukauden ajan Haukkojen Suomi-sarjamiehistössä.

– Saimme riveihimme kaksi potentiaalista ja tällä tasolla jo taitonsa todistanutta pelaajaa, joiden uskon olevan meille tärkeitä apuja loppukauden aikana, kommentoi Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

– Niin Vikke kuin Joonaskin tuovat meille ennen kaikkea entisestään lisää vaihtoehtoja hyökkäykseemme ja he tiukentavat entisestään myös kilpailua pelipaikoista.

Terho, 22, ja Kirjonen, 23, ovat kumpainenkin Kiekko-Vantaan kasvatteja, jotka pelasivat viime kaudella Suomi-sarjasta lopulta pudonneen KJT:n sotisovassa. Terho tekaisi tuusulalaisjoukkueen riveissä 34 runkosarjaotteluun 35 (14+21) tehopistettä, kun taas Kirjoselle pelejä kertyi 33 ja tehopisteitä 5+12.

Kuluvan sesongin aikana haukkapaidassa Terho iski 17 kamppailuun vain neljä täysosumaa ja Kirjonen puolestaan nakutti tauluun 10 (3+7) tehopistettä 16 runkosarjaottelussa.

– Olemme viime aikoina joutuneet aika vajaalla miehityksellä tarpomaan eteenpäin, joten Terhon ja Kirjosen saapuminen Titaaneihin ei meidän kannaltamme katsottuna ole missään mielessä huono asia, toteaa Piispanen tyytyväisenä.

Vierteen sopimus purettu

Kahden hankinnan vastapainoksi Titaanien Suomi-sarjamiehistö kapenee myös yhden pelimiehen verran, kun debyyttikauttaan punanutussa hyökännyt Teemu Vierre jättää kotkalaisjoukkueen. Titaanit ja Vierre purkivat torstai-iltana kuluvaa kautta käsittäneen pelaajasopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Kesällä Kouvolan KooKoon A-nuorista Kotkaan saapunut 21-vuotias Vierre kärsi syksyn aikana pienistä vaivoista ja ajautui muutenkin varsin pieneen pelilliseen rooliin, jonka myötä kaksi syöttöpistettä tekaisseen Valkealan Kiekon-kasvatin ottelut Titaaneissa jäivät tällä haavaa kahdeksaan.

Titaanit haluaa kiittää ”Teukkaa” punanutuissa viettämästään ajasta ja toivottaa samalla onnea jatkoon sekä tuleviin koitoksiin.