Titaanimiehistöön lisää leveyttä

11.1.2018

Tuore titaanihyökkääjä Jim Pesiö kuului viime kaudella Kalajoen JHT:n Suomi-sarjamiehistöön. © Hannu Tilus – https://htphoto.1g.fi/
Tuore titaanihyökkääjä Jim Pesiö kuului viime kaudella Kalajoen JHT:n Suomi-sarjamiehistöön. © Hannu Tilus – https://htphoto.1g.fi/

Kevätkautensa Suomi-sarjassa komealla kotivoitolla avannut Kotkan Titaanit vankistaa miehistöään puolustaja Arttu Räisäsellä ja hyökkääjä Jim Pesiöllä.

Viime viikonloppuna voittoisasti takaisin Suomi-sarjasorvin ääreen palannut Titaanit on solminut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Suomen ja Ruotsin kansalaisuudet omaavan Jim Pesiön kanssa.

– Pesiö otti itse meihin yhteyttä ja ilmoitti halunsa tavoitella paikkaa joukkueestamme – päätimme antaa hänelle reilun mahdollisuuden näyttää kykynsä, toteaa Titaanien päävalmentaja Marko Sykkö.

Alun perin Västeråsista liikkeelle lähtenyt Pesiö, 24, pelasi edelliskaudella Kalajoen JHT:n paidassa täyden Suomi-sarjasesongin, jonka aikana miehen tilille merkittiin 34 kamppailuun viisi syöttöpistettä.

Kuluneen syyskauden työteliäs hyökkääjä vietti puolestaan Pietarsaaren Jeppiksen riveissä, tekaisten 2. divisioonassa pelaamissaan 18 ottelussa tehot 6+9.

– Jim on nyt vajaat kaksi viikkoa harjoitellut meidän mukana ja antanut itsestään kuvan nöyränä sekä työteliäänä pelaajana, jonka erikoisavut löytyvät puolustuspelaamisesta, Sykkö kommentoi.

– Aika näyttää minkälaisen roolin hän meillä itselleen ottaa, sillä kilpailutilanne on tällä hetkellä hyvällä mallilla, kun jokaisesta pelistä jää muutama hyökkääjä kokoonpanon ulkopuolelle.

Pesiön ohella titaanimiehistöön liittyy KooKoosta helmikuun 15. päivään saakka lainalle saapuva Arttu Räisänen, 20, joka on menneiden kahden ja puolen vuoden aikana kiekkoillut kouvolalaisseuran A-nuorissa yhteensä 94 Nuorten SM-liigaottelua ja saldonnut niissä 31 (4+27) tehopistettä.

Puolustajan paikalla viihtyvä Räisänen on meneillään olevalla kaudella edustanut KooKoon A-nuorten ohella myös Valkealan Kiekkoa seitsemässä 3. divisioonakoitoksessa, joissa miehen tilastoihin kirjattiin kolme syöttöpistettä.

– Myös Räisänen oli meihin päin itse yhteydessä ja kysyi näyttöpaikkaa, kun syksy meni pelien osalta pitkälti armeijan takia sivu suun, Sykkö kommentoi.

– Harjoitusten perusteella Arttu on näyttänyt erittäin sähäkältä ja sulavaliikkeiseltä pelimieheltä, joten on mielenkiintoista nähdä mitä hän pystyy positiivisen energian lisäksi meidän alakertaamme tuomaan.