Räisänen loppukaudeksi titaanipaitaan

15.2.2018

Titaanit taistelee paikasta Suomi-sarjan pudotuspeleissä hyvin pitkälti omin sopimuspelaajiensa voimin.
Titaanit taistelee paikasta Suomi-sarjan pudotuspeleissä hyvin pitkälti omin sopimuspelaajiensa voimin.

Paikasta Suomi-sarjan pudotuspeleissä vielä tiukasti taisteleva Kotkan Titaanit ei lähtenyt hulluttelemaan pelaajasiirtojen takarajalla.

Titaanimiehistö kauden 2017–2018 osalta on saanut viimeisen muottinsa pelaajasiirtojen takarajan kynnyksellä.

Asia varmistui, kun Kouvolan KooKoo suostui jatkamaan punanutussa tähän mennessä yhdeksään Suomi-sarjaotteluun tehot 2+5 iskeneen Arttu Räisäsen lainasopimusta kattamaan kuluvan sesongin loppuun asti.

Titaanien päävalmentaja Marko Sykkö on syystä erittäin tyytyväinen kiekollisesti taitavan puolustajan jatkamisesta kotkalaisjoukkueessa.

– Räisänen on sopeutunut hyvin miehistöömme ja ollut yksi pakistomme avainpelaajista tähän mennessä pelatuissa alemman loppusarjan koitoksissa, Sykkö toteaa.

– Kiitokset vain KooKoon suuntaan, että saamme pitää Artun loppukauden ajan riveissämme ja toivoa sopii, että pystyisimme myös tarjoamaan hänelle vielä tässä kevään aikana enemmän kuin kaksi peliä pelattavaksi.

Räisäsen punanuttuun jäämisen vastapainoksi Titaanit menettää pakistostaan kaksi isoa palasta, kun Imatran Ketterästä lainalla olleet Saska Putkonen ja Niko Kosonen palaavat takaisin emoseuransa vahvuuteen.

Titaanit olisi luonnollisesti halunnut kyseisen parivaljakon pitää riveissään kauden loppuun asti, mutta jo tähän mennessä loistavan kauden Mestiksessä tahkonnut Ketterä kutsui ymmärrettävästi omat sopimuspelaajansa riveihinsä, tuomaan lisää leveyttä ja mahdollista särkymävaraa edessä oleviin pudotuspelikamppailuihin.

– Täytyy olla todella iloinen poikien puolesta ja toivottaa heille hyvää jatkoa sekä samalla tietysti toivoa, että kumpikin pääsisi näyttämään kyntensä vielä tämän kauden aikana Ketterän Mestis-miehistössä, kommentoi titaaniluotsi Sykkö.

– Niin Saska kuin Nikokin ovat saaneet pelata meillä isoja minuutteja ja uskon niistä olleen paljon hyötyä molempien kehityksen kannalta.

Vaikka kotkalaisten puolustuskalusto kapeneekin näin ollen kahdella pelaajalla, ei Titaanit siitä huolimatta joudu ”surman suuhun”, sillä punanutuilla on Räisäsen ohella omasta takaa riveissään Suomi-sarjatasolla pelaamaan pystyviä puolustajia kaikkinensa seitsemän kappaletta.

– Meillä on tällä hetkellä ihan hyvä tilanne pakistossa, sillä terveenä on kahdeksan puolustajaa, Sykkö selventää.

– Turha tässä on menetyksiä sen suuremmin murehtia, vaan asiaa pitää pikemminkin katsoa siltä kantilta, että nyt peräpäässämme on tarjolla entistä isompaa ruutua omille sopimuspelaajillemme.