Suomi-sarjan pudotuspelien liput ja kausikortit

19.2.2018

Suomi-sarjan pudotuspelien alkaminen tuo perinteiseen tapaan muutoksia Titaanien kotiotteluiden lippu- ja kausikorttikäytäntöihin.
Suomi-sarjan pudotuspelien alkaminen tuo perinteiseen tapaan muutoksia Titaanien kotiotteluiden lippu- ja kausikorttikäytäntöihin.

Kuluvalla viikolla käynnistyvät Suomi-sarjan pudotuspelit tuovat tullessaan muutoksia Titaanien kotipelien lippu- ja kausikorttikäytäntöihin.

Lauantaina 24.2.2018 Titaanien kotiotteluiden osalta alkavat Suomi-sarjan pudotuspelit tuovat muutoksia sekä lippu- että kausikorttikäytäntöihin.

Pudotuspeleissä alle 12-vuotiaat katsojat pääsevät normaaliin tapaan ilmaiseksi punanuttujen kotiotteluita seuraamaan ja myös pääsylippujen hinnat säilyvät samoina kuin runkosarjassa eli 10 ja 7 eurossa.

Sen sijaan runkosarjassa käytössä olleet vaihtoliput eivät ole enää voimassa.

Kausikorttien osalta Suomi-sarjan pudotuspelien kotiotteluiden käytäntö on puolestaan seuraava:

VIP-kausikortit ovat edelleen normaalisti voimassa ja niillä pääsee ilmaiseksi ottelua omalta numeroidulta katsomopaikalta seuraamaan.

Tämän lisäksi myös juniorikausikortit ovat normaalisti voimassa ja niillä pääsee ilmaiseksi ottelua seuraamaan.

Sitä vastoin normaalien kausikorttien ja toimihenkilökorttien omistajat joutuvat ostamaan itselleen pääsylipun, mikäli mielivät päästä pelejä KSOY Areenan lehtereille katsomaan.

IT’S PLAYOFF TIME, BABY!