Sykölle tuttu aisapari – ”mukavaa tehdä Matin kanssa tätä hommaa”

20.3.2018

Matti Leskinen toimii Titaanien päävalmentaja Marko Sykön ”aseenkantajana” myös tulevalla Suomi-sarjakaudella.
Matti Leskinen toimii Titaanien päävalmentaja Marko Sykön ”aseenkantajana” myös tulevalla Suomi-sarjakaudella.

Muutama päivä takaperin sopimusten sorvaamisen päävalmentaja Marko Syköstä aloittanut Kotkan Titaanit täydentää tulevan kauden valmennusryhmäänsä toisella jo entuudestaan tutulla nimellä.

Titaanit taistelee edessä olevalla kiekkokaudella 2018–2019 tutussa komennossa, sillä valmentaja Matti Leskinen, 54, nähdään yksivuotisen jatkosopimuksen turvin Marko Sykön apuna punanuttujen valmennusryhmässä.

– Matti sai kevään aikana tehtyä yhdessä Markon kanssa hyvin tulosta joukkueemme peräsimessä, joten luonnollisesti halusimme hänen jatkavan myös vastaisuudessa riveissämme, toteaa HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Petteri Lehti.

Kotkalaispurtta läpi Suomi-sarjan tarjoaman tuulen ja tuiverruksen luotsaamaan lähtevä päävalmentaja Sykkö oli niin ikään tyytyväinen tutun aisaparinsa jatkamisesta kotkalaismiehistössä.

– Meillä on yhteneväinen näkemys jääkiekosta, joten on mukavaa tehdä Matin kanssa tätä hommaa, eikä seuran täten tarvitse lähteä rakentamaan kaikkea alusta, Sykkö myhäilee.

– Yhteistyömme on toiminut alusta alkaen todella hyvin ja sen myötä lähdemmekin jatkossa sitä vain entisestään parantamaan.

Seuran puheenjohtaja Lehden mukaan Titaanit pyrkii edelleen löytämään lisäapuja joukkueeseensa niin maalivahti- kuin fysiikkavalmennuksenkin saralle.

– Vakaana aikomuksenamme on täydentää valmennusryhmäämme vielä hieman lisää, mutta nimiä en tässä kohtaa voi lähteä paljastamaan, koska neuvottelut ovat kesken, titaanitirehtööri sanailee.