Remontoi & Rakenna –messut 28.–29.4.2018

2.4.2018

Kotkan Remontoi & Rakenna –messut KSOY Areenalla 28.–29.4.2018!
Kotkan Remontoi & Rakenna –messut KSOY Areenalla 28.–29.4.2018!

KSOY Areenalla järjestetään huhtikuun lopulla Remontoi & Rakenna –messut, joiden toteutuksessa myös Kotkan Titaanit on vahvasti mukana!

Kotkassa järjestettävien Remontoi & Rakenna –messujen teemoina ovat remontointi, rakentaminen, korjausrakentaminen, sisustaminen, kodin tekniikka- ja kalusteet, kiinteistön ylläpito, rahoitus, vakuutukset, lämpö, vesi, ilmastointi, sähkö, vapaa-ajan asuminen sekä piha- ja puutarha.

Messujen pitopaikkana toimii KSOY Areena (os. Tapiontie 4, 48600 Kotka), joka on yleisölle avoinna lauantaina ja sunnuntaina (28.–29.4.) kello 10:00–16:00 välisenä aikana.

Rakenna & Remontoi –messut ovat loistava mahdollisuus kohdata Kotkan ja Haminan seudun aktiivinen sekä ostovoimainen yleisö – liput messuille maksavat 10 ja 7 euroa!

Myös jääkiekkoilun Suomi-sarjassa pelaava Kotkan Titaanit on vahvasti messuilla mukana, sillä punanutut järjestävät ruokailut näytteilleasettajille sekä ylläpitävät KSOY Areenan sisääntuloaulassa sijaitsevaa kahviota messuvieraiden iloksi.

– Olemme mukana rakentamassa toivon mukaan pysyvää tapahtumaa Kotkaan ja koska messuilla pitää tunnetusti olla aina hyvät tarjoukset, päätimme räväyttää käyntiin koko huhtikuun kestävän kausikorttikampanjan, toteaa Titaanien puheenjohtaja Petteri Lehti.

– Tulkaa kuun lopulla ihmeessä paikalle tutustumaan messuihin ja kannattamaan samalla kotkalaista edustuskiekkoilua, joka ylläpitää sisääntuloaulan kahviota – sieltä löytyvät tuttuun tapaan yhteistyökumppanimme Sibyllan tuotteet, lohileivät ja muut suussa sulavat herkut!