Osta Titaanien kausikortti – näe samalla Liigaa!

14.5.2018


Titaanien syyskuun lopulla alkavan Suomi-sarjakauden 2018–2019 kausikortit ovat myynnissä ja ne sisältävät punanuttujen viihdyttävien kotiotteluiden ohella nyt myös yhden KooKoon liigakotiottelun!

Titaanien numeroimattomalle katsomopaikalle oikeuttavan kausikortin saa alkavalle Suomi-sarjakaudelle ostettua itselleen joko A-, B-, C- tai D-katsomoon 110 euron hintaan (sis. 10 % alv.).

  • Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2018–2019.

Titaanien numeroidulle katsomopaikalle oikeuttavan kausikortin saa alkavalle Suomi-sarjakaudelle lunastettua itselleen joko A- tai B-katsomoon puolestaan 140 euron hintaan (sis. 10 % alv.).

  • Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2018–2019.

Titaanien numeroidulle katsomopaikalle oikeuttava VIP-kausikortti joko A- tai B-katsomoon irtoaa sitä vastoin omaksi 240 eurolla (sis. 10 % alv.).

  • VIP-kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin kotiotteluihin sekä erätaukokahveihin Titaanien VIP-tilassa kaudella 2018–2019 (pl. syksyn harjoitusturnaus).

Kausi- ja VIP-kausikortteja pääsee varaamaan itselleen Titaanien kotisivuilta löytyvän varauslomakkeen kautta, josta voi myös valita maksaako korttinsa yhdessä tai kahdessa erässä vaiko liikuntaseteleillä!
 Titaanien kausi- tai VIP-kausikortilla pääsee alkavalla kaudella seuraamaan ilmaiseksi myös yhden punanuttujen Liigassa pelaavan yhteistyöseura Kouvolan KooKoon kotiottelun Lumon Areenalla!

KooKoon liigakamppailu, johon Titaanien kausi- tai VIP-kausikortti
oikeuttaa ilmaisen sisäänpääsyn, ilmoitetaan myöhemmin.

Tarjous koskee myös jo tähän päivämäärään (14.5.) mennessä
kausi- tai VIP-kausikortin ostaneita henkilöitä!